Kutyabajnok

olvasói
6/10 (1)
A miami fogorvos, Ted Brooks (Cuba Gooding, Jr. - Jerry Maguire - A nagy hátraarc; Üldözési mánia) egy nap különös faxot kap, mely feje tetejére állítja addigi életét. Az üzenet szabályosan traumatizálja Brooksot, hiszen nem csak az derül ki belőle, hogy balkézről született - azaz a szüleinek hitt személyek voltaképp nevelőszülei -, hanem az is, hogy igazi édesanyja Alaszkában élt, és épp a napokban halálozott el.


A bikinis csajok látványához és a napsütéshez szokott Brooksnak el kell hát utaznia Alaszkába, hogy átvegye örökségét. Amikor megérkezik, kiderül, hogy egy ellenséges és fegyelmezetlen kutyafalkát örökölt, amely hét jól fésült szibériai szánhúzó kutyából és egy csapzott border collie-ból áll. Hősünknek nem csak az ebekkel, a mostoha körülményekkel és az elemekkel kell megküzdenie az új helyen, hanem a mogorva öregemberrel, Thunder Jackkel (James Coburn - A hét mesterlövész; Kisvárosi gyilkosság) is, akinek a kutyákra fáj a foga, ezért minden eszközt bevet, hogy Brooksot visszaküldje melegebb éghajlatra. Ő azonban - már csak azért is, mert édesapjának kilétét továbbra is a sűrű alaszkai köd fedi - marad, sőt elhatározza, hogy indul a környék nevezetes szánhajtó versenyén is.A Kutyabajnok az elmúlt időszak egyik legnagyobb sikere volt az Egyesült Államokban, a film úgy kaszált a mozipénztáraknál, hogy az még az alkotókat is meglepte. A környezet pazar, a számítógép generálta trükkök - melyeket elsősorban a kutyák ábrázolásakor vetettek be - igen hatásosak, a színészek pedig egyaránt jól teljesítenek a tréfásabbra hangolt és a drámaibbra vett jelenetekben is. A film originális családi mozi, a szó jó értelmében.
Tutajos
2002.04.11
|
Snow Dogs
amerikai-kanadai vígjáték, 99 perc, 2002
Rendező:

Brian Levant

(5 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
22:25
Rejtélyek asszonya
amerikai bűnügyi tévéfilmsorozat, 11/1. rész: A kezdet
22:35
Hajsza a föld alatt
amerikai krimi, 2009
22:55
A jó, a rossz és a furcsa
dél-koreai kalandfilm, 2008
23:00
A csontember
amerikai thriller, 1999
23:00
Dredd
amerikai akciófilm, 2012
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.