Átok 2.

est.hu:
5/10
|
olvasói
8/10 (93)
A nagy kérdés az: miért ijedünk meg ugyanazoktól a régi ijesztgetős trükköktől újra és újra, mint a szenilis nagymama reggelente a saját tükörképétől? Pláne egy folytatásban, ahol ugyanazok az indítékok, a halálnemek és a hangeffektek?
Pedig a dolog most is működik, a gonosz kislány újra lecsap, és megint randa fekete hajszálak tekergőznek a lefolyóban! Mert bár a befejezés is azt sugallta, hogy az alacsony rezsijű, de mégiscsak elátkozott tokiói házat mégsem sikerült hatástalanítani, így az első rész hősnőjétől egy rövid, ám intenzív kórházi nyitójelenet után annak húga, a szöszi Aubrey Aubrey (Amber Tamblyn) veszi át a véres, nyálas stafétabotot. Oknyomozásában egy japán fotóriporter, Eason (Edison Chen) segíti, ő ugyanis évek óta vizsgálódik az átokkal vert kégli ügyében - aztán mégis van olyan hülye, hogy bemenjen -, de hogy sűrűsödjön a cselekmény, egy chicagói család és néhány kíváncsi és formás diáklány is megkapja a magáét. Utóbbiak felelnek a sikoltozás-faktorért, és ők tartják a szexi alsóneműfrontot is, arról nem is beszélve, hogy ki látott már olyan egészséges horrorfilmet, ahol nem áldoznak be néhány hajadont? 
 
Takashi Shimizu rendező a két eredeti japán Átok-mese után a második amerikai verziót is inkább a valóban hátborzongató kísértetekre építi, mint egy igazán kerek történetre, vagy mondjuk briliáns színészi teljesítményekre. A Sarah Michelle Gellar helyét átvevő Amber Tamblyn játékában ugyan van valami, amit leginkább semmilyenek lehetne nevezni, de bájos az arca, és tágra nyílt szemében pompásan tükröződik a rettegés! 
Vízer 2
2007.01.04
|
The Grudge 2
amerikai horror, 95 perc, 2006
A remake folytatásában az első részben üldözött Karen húgát fenyegeti az átok. Para átokkal-vonóval.
Rendező:

Takashi Shimizu

Forgalmazza: SPI
Bemutató: 2007. január 18.
(4 kép)


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Patrick deWitt nagysikerű regényéből készült ez a különleges hangulatú western, melyben egy testvérpár, Eli (Joaquin Phoenix) és Charlie Sisters (John C. Reilly) azt a megbízatást kapja, hogy végezzenek egy aranyásóval, aki meglopta főnöküket.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
20:05
Törésvonal
amerikai katasztrófafilm, 2015
20:30
Távoli part
kanadai filmdráma, 2018
20:50
Nincs kettő négy nélkül
olasz akcióvígjáték, 1984
20:55
Non-stop
amerikai-francia-angol akciófilm, 2014
21:00
Everest
amerikai-izlandi-angol filmdráma, 2015
A rossz költészet világnapja van, írj bátran te is egy verset és kínozd vele a barátaidat/üzletfeleidet! #rosszkolteszetvilagnapja #augusztus18 #badpoemday #douglasadams
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.