Földrengés

olvasói
5/10 (5)
Legyen egy jó kis régimódi filmünk! Régi, bevált recept alapján működik, de pedálnak fokáért én szeretem. Így kell: mutassuk be először a fő(bb) szereplőket, lehetőleg kapcsolataikon belül, vagy egy jellemző helyzetábrázolással.
Ők mind legyenek ismert arcok, mert úgy biztosított a siker. Aztán kerüljenek össze, (de ne mind!) egy helyen, viszont csoportokban, hogy több helyszínen is figyelemmel tudjuk kísérni őket, amint egy rendkívül feszült katasztrófából próbálnak kikecmeregni - legyen az lángoló felhőkarcoló, vagy süllyedő luxushajó -, és a rosszabbak közül haljanak is meg páran, hogy ezzel is emeljék az életben maradtak renoméját. Ja, és közben mondjanak közhelyektől csepegő, ám fontos erkölcsi példázatokat, és vonultassanak fel hasznos túlélési tapasztalati tanácsokat.
 
Jelen esetünkben megismerhetjük például Stuart Graff-ot (Heston bácsi), aki egykori munkatársa özvegyével csalja meg a feleségét, vagy Lew Slade rendőrt (Kennedy fiú), akit felfüggesztenek az állásából, mert orrba vágta főnökét. Victoria Principal (Pamela Ewing) ki is lehetne más, mint a szépséges Rosa Amici, aki után - többek közt - még a fűszeres is vágyakozik! Ők mind Los Angelesben élnek, még akkor is, amikor végzetes erősségű földrengés rázza meg a várost, és kezdődhet a jó kis izgulásos kalandozás a rémület világában.
háopépé
2007.01.12
|
Earthquake
amerikai katasztrófafilm, 123 perc, 1974
Rendező:

Mark Robson

Színész:

Charlton Heston
(Stewart Graff)

Ava Gardner
(Remy Graff)

George Kennedy
(Lew Slade)

Lorne Greene
(Sam Royce)

Genevieve Bujold
(Denise Marshall)

Richard Roundtree
(Miles Quade)

Barry Sullivan
(Dr. Willis Stockle)

Marjoe Gortner
(Jody)

Victoria Principal
(Rosa Amici)

(4 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.