3D vetítések

Atomhajsza

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Az jó akció-thriller, amiben egy nő a főszereplő? Az igenlő választ adók olvassák el még egyszer, figyelmesen a kérdést! Vagy a címet.
Legyen inkább Atomszajha, azt inkább megnézném. Aizy, a tehetséges fizikuslány - mint írják - véletlenül megismerkedik az egyetemista Bobbyval és a barátaival. Ebben azt nem értem, hogy a fizikuslányok vajon nem egyetemre járnak, ami tele van Bobbykkal? Akkor hogy a rákosba véletlenül? Értem én, hogy mit akarnak, de azt nem ilyen hülyén kell leírni, mert nem az egyetemista a lényeg, hanem a Bobby-ság, a fizikusok meg az egyetemen képzik magukat szintén, oszt’ jónapot! No, ezek a művelt srácok éppen arról beszélgetnek, hogy milyen vicces dolog lenne egy atombombát készíteni, majd később aztán komolyra fordul a társalgás. Aha. Tehát akkor a srácok is fizikusok, nemde? Akkor meg hol a véletlen?
 
Vagy arrafelé az amerikai-szakosok, meg az ének-zene-ugrálókötél-szakosok is megtanulják az atombomba-készítés alapjait? Egyre jobban nem értem. Az atombomba nem komoly dolog? Miről beszélgethettek utána? Mindegy is, folytassuk! A terv az, hogy bebizonyítják az amerikai kormánynak, hogy gyakorlatilag bárki készíthet titokban atombombát, hatalmas veszélyt okozva ezzel. Akkor az egyik kérdést megmagyarázták, arrafelé mindenkinek megtanítják a nukleáris tömegpusztító fegyverek megalkotási módozatát, tiszta sor. Nem tudom, miért kellett akkor annak a Tellernek odautaznia. Aztán az egyik diák egy terrorista csoporttal szövetkezik a társai háta mögött, és amikor a bomba elkészül, természetesen rossz kezekbe kerül. Arrafelé az egyetemekre terroristacsoportok is járnak? Ott tényleg az lehet bárki, ami akar? Akkor ez jó film lesz?
háopépé
2007.02.02
|
Critical Assembly
amerikai thriller, 91 perc, 2003
Rendező:

Eric Laneuville

3D vetítések
Filmek a TV-ben
18:35
Varázs
amerikai vígjáték, 2018
18:40
Otthon, véres otthon
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:50
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
18:50
A holnap határa
amerikai kalandfilm, 2014
18:50
Géniusz
amerikai életrajzi film, 2016
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:20
Sam, a tűzoltó
XI. évad, 12. rész: Múltidézés
04:20
Gumball csodálatos világa
2011, IV. évad, 751. rész: A félreértések
04:20
Timmy
III. évad, 8. rész
04:23
Pat, a kutya
2017, I. évad, 42. rész: Náthás nyomozó
04:30
Bibi és Tina
II. évad, 1. rész: A titokzatos szobor
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.