Tökös csaj

olvasói
8/10 (6)
Rob Schneider (Tök állat, Tök alsó) a hollywoodi mókamikiknek ahhoz a kicsiny táborához tartozik, akik valóban képesek némi derültséget kelteni a nézők körében. Legyen a számára rendelt forgatókönyv bármennyire gagyi is, a többi kortárs amerikai komédiással történő összehasonlításból mindig jól jön ki. Talán azért, mert minden porcikájában halálosan komolyan veszi szerepét, és - ellentétben például a pojáca Adam Sandlerrel - kerüli a kikacsintásokat a közönségre. Soha nem brahiból poénkodik, hiszen imád hülye lenni (vagy alapjáraton ilyen, ezt nem tudni).


A másik dolog, amit szerfelett kedvel, a metamorfózis. A Tök alsóban lement dzsigolóba, a Tök állatban kutyába, ezúttal pedig síkegyügyű tinilánnyá alakult. A Tökös csaj variáció a klasszikus szerepcserés vígjátékokra. A történet középpontjában a középiskola ügyeletes bombanője áll, aki egy nap hihetetlen átalakuláson megy keresztül: miután ellop egy titokzatos keleti talizmánt, egyik percről a másikra egy harmincas pasas lezúzott idomait veszi magára, és ezzel máris kezdetét veheti a félreértések vígjátéka. A nagyjátékfilmmel rendezőként most debütáló és a forgatókönyv megírásában is közreműködő Tom Brady szerencsére többé-kevésbé kerüli a manapság oly divatos altáji humort, emellett az is a javára írandó, hogy nem elégszik meg a szerepcserés vígjátékok simára koptatott kliséinek megidézésével, hanem néhány eredetibb geget is bevet. Mindennek köszönhetően - no meg Schneider faarcú figurájának hála - a Tökös csaj csöppet kiemelkedik a hollywoodi komédiák tucatdarabjai közül. A filmben közel tucatszor őszinte kacajra rándul a néző szája, és ez manapság már több mint elég egy amerikai vígjátékban.
Tutajos
2003.05.15
|
The Hot Chick
amerikai vígjáték, 101 perc, 2002
A Tök alsó és a Tök állat sztárja ezúttal egy 18 éves kiscsajt alakít, aki egyik reggel arra ébred, hogy teste egy harmincas pasiéra változott át. A kafkai truváj újra Hollywoodban.
Rendező:

Tom Brady

Műsoron a TV-ben

RTL Klub
 2019.08.29., csütörtök, 22:00

Linkek

(6 kép)


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Az ország egyik legismertebb MC-je bandájával és saját szerzeményeivel érkezik a Hajóra.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
18:10
A Da Vinci-kód
amerikai thriller, 2006
18:10
A nyughatatlan
amerikai dráma, 2005
18:15
A nő, aki előttünk jár
amerikai film, 2017
18:30
A 22-es csapdája
amerikai háborús film, 1970
18:45
Galaktikus támadás
amerikai sci-fi, 1996
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.