A rakomány neve: Halál

est.hu:
4/10
|
olvasói
5/10 (2)
Ez jó lehet majd! Űrös, borzadályos, meghibásodós. Az történik, hogy egy szállító űrhajó értehetetlen módon kisodródik a pályájáról, és cél nélkül, minimális üzemanyaggal a biztos halál felé tart.
Mert, ha nem aludtak volna jégben végig az űrmatrózok, biztosan nem lenne olyan érthetetlen, azért! Chris McNiel (Jason London) és Theta Kaplan (Missy Crider) űrhajósok a tervhez képest tíz hónappal később ébrednek a hibernációból, hogy átvegyék az őrszolgálatot, de akkor már minden nem érthető. Megdöbbenve tapasztalják, hogy az űrhajó automatikája meghibásodott, és két társuk nincs sehol. Ők biztosan megértették.
 
A két űrhajós egy idegen eredetű, sugárzó tárgyat talál a fedélzeten, ami megmagyarázhatatlan hatással van az idegrendszerre, és amitől semmit sem érteni. Szikrányi esélyük van a túlélésre, de nehezíti a helyzetüket, hogy oxigénhiány miatt hibernációban lévő társaikat nem ébreszthetik fel, így ők már ezt sosem értik meg, mint ahogyan én sem, miről szól ez a film.
háopépé
2007.12.07
|
Alien Cargo
amerikai sci-fi, 90 perc, 1999
Rendező:

Mark HaberIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.