Vadidegen

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (20)
Az erotikus thriller elvben az egyik legizgalmasabb műfaj, hisz magában rejti és egyesíti mind a két dolgot, amiről a mozi leginkább szól, az izgalmat és az erotikát.
És ha kéz a kézben jár a kettő, akkor pont jól jön egy Bond-lány, egy egzotikus szépség, vagyis Halle Berry, aki már macskanőként bebizonyította, hogy egyszerre tud áldozat és igazságosztó lenni. Ő Rowana Price, akinek egyik gyerekkori barátnőjét meggyilkolják. Rowenát pedig nem olyan fából faragták, hogy végére ne járjon a gyanús ügyeknek, hivatására nézve ugyanis oknyomozó újságíró. Minthogy éppen most mondott fel egy apró kudarc miatt, van ideje és motivációja az ügy végére járni, és mivel az áldozat egy reklámcég nagy hatalmú igazgatójával kavart halála előtt, kapásból van is egy ideális gyilkosjelölt. Az illető neve Harrison Hill – gyengéje a névtelen internetes hancúr –, ezért Rowena szerez egy asszisztensi állást a cégnél, hogy Hillhez, illetve annak komputeréhez minél közelebb kerülhessen.
 
A nyomozásban hősnőnk legfőbb segítője és egyben szoftverszakértője pedig korábbi munkatársa, Miles lesz, aki azonban a kelleténél kicsit jobban rajong barátnőjéért, és az álnéven chatelést maga sem veti meg. Így aztán hamarosan aki csak él és mozog (és van számítógépe) Rowena körül, gyanús lesz, és persze a levegő is izzani kezd a gyanúsítottak és az igazság után kutató riporternő között, hogy aztán legyen a végén gigantikus meglepetés. És ez a meglepetés már csak azért is méretes, mert a film készítői eleve három lehetséges lezárást készítettek el, és mindegyikben más és más volt a tettes. Ami pedig Miss Berryt illeti, itt vagy ezerszer szexibb, mint a már emelgetett Macskanőben – és vagy százezerszer vonzóbb, mint az ezúttal kissé szürkére sikeredett Bruce Willis.
 
Forrás: Est.Tv Magazin
2008.10.17
|
Perfect Stranger
amerikai thriller, 110 perc, 2007
Az oknyomozó újságírónő barátnője halála után az ügy kapcsán gyanúba keveredett fehérneműmágnás után kezd nyomozni. Végül, mindenféle gyanús pasasok mellett, még önmagát is sikerül tetten érnie.
Rendező:

James Foley

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2007. április 12.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

(17 kép)


Filmek a TV-ben
18:15
Egy csodálatos elme
amerikai dráma, 2001
21:00
Hideg nyomon
amerikai dráma, 2007
23:25
Fargo
angol thriller, 1996
01:30
Viharsziget
amerikai akciófilm, 2010
03:45
A sas
amerikai akciófilm, 2011
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
17:35
SpongyaBob Kockanadrág
XI. évad, 232. rész: Bevásárló lista
17:50
A Lármás család
III. évad, 310. rész: Ki oszt kit?
18:00
A Lármás család
III. évad, 310. rész: Aki kapja, marja
18:10
A Lármás család
III. évad, 311. rész: Zűr a csűrben
18:25
Itt van Póni
I. évad, 106. rész
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.