Anthrax

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Az amerikai-kanadai határon nem sok minden történik, egészen eddig a filmig.
Egy itt fekvő kisváros farmerjai hosszú idő után újra félnek, mert a szarvasmarha állományban felütötte a fejét az egyik legsúlyosabb betegség az Anthrax, vagyis a lépfene. Jézus, már azt hittem, a zenekar! A tenyésztők úgy gondolják, hogy a város határában működő, és a betegség ellenszerének kifejlesztésén dolgozó kutatóintézetből szabadult ki az emberre is halálos baktérium, ami elsőre elég logikusnak tűnik. Az északi radikálisok úgy adnak hangot elégedetlenségüknek, hogy egy elpusztult állatot helyeznek el az intézet területén. De durva!
 
Az ügyben Craig Anderson (Cameron Daddo) őrmester intézkedik, akinek felesége is érintett az ügyben, ráadásul a laboratórium igazgatója is határozott fellépést sürget az ügy megoldására. A két tűz közé került őrmester nehéz helyzet előtt áll, amit tovább bonyolíthat, hogy egy titokzatos újságíró is érkezik a városba, aki a járványról érdeklődik, és nyilvánosságot ígér a farmereknek. Szerintem ez még jól is elsülhet, de őrmester nem lennék arrafelé, ez biztos!  
 
háopépé
2007.11.07
|
Anthrax
amerikai thriller, 86 perc, 2001
Rendező:

Rick StevensonFilmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.