James Bond: Halj meg máskor!

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (9)
Na, ez a Bond most már tényleg haljon meg, ha már Madonnát és a jó John Cleese-t sem hagyja békén! Hiába ő a világ leghíresebb titkosügynöke (ez nem ellentmondás?!), ilyen sok részen át pofozni a szart, az embertelenség!
Nem mondom, néha lizi-laza, de Brosnan komoly arcberendezésétől, és főleg szőrhedt testétől kiver a hideg! Ide nekem az ebben verhetetlen Van-Damme-ot, vagy az inkontinenciás Roger Moore-t! Az lenne csak az igazi…No, de mindegy, ha már itt van, ismertessünk! Hohó, mit látok, „a lélegzetelállító kalandok sora a két Koreát elválasztó aknamezőn zajló légpárnás-jármű üldözéssel kezdődik”, jézusom, ennél még Rambó is hitelesebb, amint lóháton Afganisztánozik. De haladjunk csak tovább! „Ezután Bond végigszáguld Hongkongon, Kubán és Londonon, hogy leleplezzen egy árulót, és megakadályozza egy újabb világháború kitörését.” Még szerencse, hogy csak 24 órás egy nap, különben az egész Hold-pályát végig pörögné ez az ügynökzseni.
 
Ha ez megvolt, nincs megnyugvás, folyvást küszködni kell. A sorozatban oly sokszor visszaköszönő megalomániában szenvedő „Gustav Graves és bérgyilkosa nyomában járva az ügynök végül Izlandra jut, ahol ő és társnője, a gyönyörű Jinx egy jégből épült kastélyban talál az ellenségére.” Na, itt elég hideg, lúdbőrös kamatyolás lesz a végén, de előtte még ott a kaland vége, hiszen, „ott, saját jégbarlangjában csapnak le rá (ti.: a gonoszra), hogy legyőzzék, mielőtt az új szuperfegyver megsemmisíti az egész világot.” Na tessék, már megint! Jó, persze, ezért szeretjük ezt a Bondot, csak én nem. És mit keres itt Madsen úr?! 
 
háopépé
2008.02.08
|
Die Another Day
amerikai-angol akciófilm, 127 perc, 2002
20. Bond-film, 40. évforduló! Ünnepi akciók Bond-idézetekkel, pörgős képeffektekkel és Madonna főcímdalával. Észak-koreai börtön, kubai génklinika, izlandi jégpalota, plusz egy forró és egy fagyos nő. Hmm!
Rendező:

Lee Tamahori

(8 kép)


Filmek a TV-ben
18:30
A 22-es csapdája
amerikai háborús film, 1970
18:45
Krokodil Dundee 2
amerikai kalandfilm, 1988
18:50
Vörös zsaru
amerikai akciófilm, 1988
18:55
Milliárdos váltságdíj
angol thriller, 2016
18:55
Jumanji
amerikai kalandfilm, 1995
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
18:30
Trollok - A dallam szól tovább
I. évad, 11. rész: A rémes rémmese
18:30
Garfield és barátai
amerikai animációs sorozat, 31. rész
18:31
Kipper
V. évad, 9. rész: Kipper 05 1009 - Skates
18:34
Tini titánok, harcra fel!
2013, II. évad, 451. rész: Igazság, béke és valami más
18:40
Bogyó és Babóca
II. évad, 13. rész: Berry And Dolly 02
Játék
Menyhárt Jenő és ikonikus zenekara régi és új dalokkal hangol az ünnepekre.
Ma kerül ki a lelőhelyekre, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.