Baklövészet
Trevor Finch, a profi irathamisító a börtönévei alatt megismerkedik Micah-val, egy ékszer-tolvajjal, aki beavatja őt egy nagy titokba: legutolsó zsákmányát, a maréknyi gyémántot még időben elásta egy fa alá. A két rab megszökik a sittről, Finch szakmai tudását felhasználva pedig új személyazonosságot vesznek fel, majd elindulnak megkeresni a kincset rejtő fát. Csak két komoly akadályt gördít eléjük a sors: mindenek előtt Finch rossz álnevet választott magának. Most Cletis Tout néven fut, de nem is sejti, hogy pont egy ilyen nevű emberre tűzött ki vérdíjat a maffia – az igazi Tout ugyanis riporter, aki lefotózott egy gengsztert, miközben az megölt egy prostituáltat! Egy bérgyilkos már javában Tout – vagyis Finch – nyomában van, amikor kiderül, hogy van még egy apró probléma: a gyémánt rejtekhelye köré ugyanis időközben egy börtönt építettek!

Who Is Cletis Tout?
amerikai-kanadai vígjáték, 92 perc, 2001
A maffia profi bérgyilkost küld egy Cletis Tout nevű pasira. A bérgyilkos nagy filmrajongó, a hullajelölt viszont nagy dumás. Filmtörténet kitalálásával ütik el az időt, amíg a gyilkolásra kerülhet a sor.
Rendező:

Chris Ver Wiel

Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:35
Varázs
amerikai vígjáték, 2018
18:40
Otthon, véres otthon
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:50
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
18:50
A holnap határa
amerikai kalandfilm, 2014
18:50
Géniusz
amerikai életrajzi film, 2016
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.