Gyilkos izgalom

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Amondó vagyok: ha egy gyilkos azzal akarja ráterelni a gyanút egy krimiíróra, hogy pont ugyanúgy nyír ki valakit, mint ahogy azt a művészember bestsellerében lejegyezte, elegendő okot szolgáltat a halálbüntetés azonnali visszaállítására.
Félreértés ne essék, véletlenül sem a gyilkosság, sokkal inkább az fertelmesen elcsépelt manőver miatt. Márpedig úgy tűnik, valaki ezúttal is hasonló dologgal próbálkozik. És sajnos, csupán reménykedhetünk abban, hogy a forgatókönyvíró kulturális bűncselekményért villamosszékbe kerül. 
 
Graydon Jennings író, regényei egy olyan gyilkosról szólnak, aki soha nem hagy értékelhető nyomot maga után, mindig túljár a rendőrség eszén. Kelly elolvassa a Gyilkos kéj című könyvet és megdöbbentő hasonlóságot vél felfedezni a könyvben elkövetett gyilkosság valamint nővérének meggyilkolása között. Egy dedikáláson a férfi közelébe férkőzik és mesél neki a kísérteties hasonlóságról. Felkelti Greydon érdeklődését, aki elutazik a lánnyal újabb nyomokat keresni a felderítetlen gyilkossági ügy kapcsán. 
kirsch
2011.07.05
|
Thrill of the Kill
amerikai-kanadai bűnügyi film, 88 perc, 2006
Rendező:

Richard Roy

Színész:

Shiri Appleby
(Kelly Holden)

Cindy Busby
(Amber)

Robert Crooks
(Jimmy Johnson)

Paul Hopkins
(Hank)

Chris Potter
(Graydon Jennings)

(3 kép)


Filmek a TV-ben
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Szo
16
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Szo
16
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.