Amerikai pite 2.

olvasói
(0)
A második részben újra együtt a díszes társaság, immáron túl a középiskolán és túl a férfivá avató élményeken. Ám a tapasztalatokból sosem elég, így a pitével bensőséges viszonyt ápoló Jim, a lovagias Oz, a titkon még mindig Vicky-ért epekedő Kevin, a hormonálisan túlvezérelt Stifler és a Stifler mamájára specializálódó Finch úgy dönt: a nyári vakáció idejére házat bérelnek a tengerparton, és parti-zónává alakítják a parti zónát. És valóban: buli ér bulit, kaland követ kalandot. Oz szeretné megismerni a telefon-szex gyönyöreit az épp Európában tanuló Heather-rel, ám valami mindig megzavarja a virtuális hancúrt. Az örök különc Finch Stifler mamáját várja, Stifler a szomszéd lányokat szeretné behatóbban megismerni, Jim pedig látogatást tesz a zenetáborban, hogy nem éppen zenei jellegű leckéket vegyen Michelle-től, mielőtt megérkezik bohém buli-tanyájukra Nadia, a cseh bombázó. Mit mondjunk még? Ezt a pitét is mindenki kajálni fogja!

|
American Pie 2
amerikai vígjáték, 100 perc, 2001
Az utóbbi évek egyik legsikeresebb vígjátékának - az első részhez méltó - folytatásában többek közt az is kiderül, képes-e Stifler fiúval csókolózni azért, hogy aztán jutalmul jó útra téríthessen két leszbikus macát?
Rendező:

James B. Rogers

Színész:

Jason Biggs
(Jim Levenstein)

Alyson Hannigan
(Michelle Flaherty)

Chris Klein
(Oz)

Seann William Scott
(Stifler)

Shannon Elizabeth
(Nadia)

Thomas Ian Nicholas
(Kevin Myers)

Natasha Lyonne
(Jessica)

Tara Reid
(Vicky)

Mena Suvari
(Heather)

(10 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.