3D vetítések

Nacho Libre

est.hu:
5/10
|
olvasói
5/10 (9)
A Rocksuli írója, Jack White, és főszereplője, Jack Black ismét egy furcsa, de roppant szórakoztató vígjátékot hozott össze, amelyhez az Amerikában kultuszfilmnek számító Nevetséges Napóleon rendezője, Jarod Hess is hozzátette a maga furcsa fantáziavilágát.
Hősünk, Nacho egy szerzetesek által működtetett kis mexikói árvaházban nőtt fel, így nem csoda, hogy szívét-lelkét odaadná, ha segíteni tudna a többi kis árván. Az árvák persze egyelőre a pokolra kívánják, hiszen Nacho barát lett időközben az intézmény szakácsa, ám a főzőtudománya sajnos fabatkát sem ér. Rájön azonban, hogy van egy rejtett képessége: szinte – de csak szinte – a vérében van minden, amit egy pankrátornak tudnia kell.
 
Nagy kár persze, hogy az árvaházat működtető rend tiltja a bunyót, ezért Nacho elhatározza, hogy a jó cél érdekében, igazi szuperhőshöz méltó módon, ezentúl kettős életet él! Napközben a szakácstudományával nyomorítja az árvák lelkét, de este magára ölti égkék maszkját, és hű cimborájával, a cingár Esqueletóval sorra méri össze erejét Mexikó leghíresebb bunyósaival – természetesen csakis azért, hogy az elnyert pénzből az árvákat támogathassa. 
 
És bár Nachót mindig tönkreverik, a végén megküzdhet a pankráció helyi királyával – és talán elnyerheti végre a gyönyörű apáca, Encarnación szívét is. Persze az eredeti mexikói luche libre (kb. szabadkötésű bunyó) önmagában is elég komikus dolog, ahogy a nagydarab maszkos, cicanadrágos fickók eljátsszák a szuperhőst, és a mindig túlpörgött Jack Black tökéletesen otthon van ebben a valószínűtlen közegben – különösen, amikor véletlenül egy bikát választ ellenfélként, vagy amikor zenél – és ezt többször is megteszi, hiszen másodállásban maga is zenész. Kár, hogy a magyar szinkron miatt a nagyon vicces spanyol kiejtés nem jön át…  
 
Forrás: Est.Tv Magazin 
 
2008.09.26
|
Nacho Libre
amerikai-német vígjáték, 92 perc, 2006
Rendező:

Jared Hess

Színész:

Jack Black
(Nacho)

Hector Jimenez
(Esqueleto)

Carla Jimenez
(Candidia)

Ana de la Reguera
(Encarnación nővér)

Moises Arias
(Juan Pablo)

3D vetítések


Linkek


Kapcsolódó cikkek

(15 kép)


Filmek a TV-ben
18:35
Varázs
amerikai vígjáték, 2018
18:40
Otthon, véres otthon
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:50
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
18:50
A holnap határa
amerikai kalandfilm, 2014
18:50
Géniusz
amerikai életrajzi film, 2016
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:03
Pat, a kutya
2017, I. évad, 39. rész: Tank megmentése
04:05
Chuck megoldja
I. évad, 20. rész: A Jó, a Rossz és a Ud 1. rész
04:10
Gumball csodálatos világa
2011, IV. évad, 742. rész: Az éjszaka
04:10
Timmy
III. évad, 7. rész
04:10
Pat, a kutya
2017, I. évad, 40. rész: Testőr
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.