Éjjel a parton

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (15)
Nicholas Sparks olyan csodálatos regényeket adott már a világnak, mint az Üzenet a palackban, a Szerelmünk lapjai vagy A hosszú menetelés, melyek alapján a különféle rendezők el is készítették saját szép/megható/nyálas verziójukat.
Legfőbb ideje volt hát egy újabb adaptációnak, amit ezúttal a nálunk viszonylag ismeretlen George C. Wolfe vezényelt le - méghozzá egy olyan összeszokott páros, mint Diane Lane és Richard Gere főszereplésével, akik játszottak szerelmes- vagy legalább házaspárt már a Gengszterek klubjában és A hűtlenben is. És hogy a romantikus alaphangulatot még tovább fokozzuk: Lane és Gere az Éjjel a partonban egy olyan páros tagjait formálják meg, akiket a Sors és az elemek kergetnek egymás karjaiba. Két magányos, csalódott ember összezárva egy hétvégére a tomboló vihar miatt - mi lehet ennél romantikusabb? 
 
A férjében csalódott középkorú Adrienne ugyanis egy rövid időre elvállalja egy barátnője kis moteljének vezetését Észak-Karolina partjainál. Vendég csak egy van: egy szintén magánéleti válsággal küszködő orvos, a sármos Paul. Az együtt töltött két nap mindkettejüket megváltoztatja - de vajon lesz-e közös jövőjük? 
 
Az alkotók mind nagy rutinnal mozognak a romantikus közegben, és az is biztos, hogy Diane Lane összeillőbb szerelmespárt alkot Richard Gere-rel, mint John Cusackkel vagy Ben Affleckkel. Akik pedig még ezek után is ki vannak éhezve a romantikára, azoknak két további jó hírünk is van: a film regényeredetije szintén olvasható már magyarul, jövőre pedig jön az újabb Sparks-adaptáció! 
 
firkász
2008.10.22
|
Nights in Rodanthe
amerikai-ausztrál romantikus filmdráma, 97 perc, 2008
Egy lelki terhekkel küzdő orvos beleszeret egy boldogtalan házasságban élő nőbe. Idősebbek is elkezdhetik!
Rendező:

George C. Wolfe

Színész:

Richard Gere
(Dr. Paul Flanner)

Diane Lane
(Adrienne Willis)

Christopher Meloni
(Jack Willis)

Viola Davis
(Jean)

Scott Glenn
(Robert Torrelson)

Mae Whitman
(Amanda Willis)

Charlie Tahan
(Danny Willis)

Pablo Schreiber
(Charlie Torrelson)

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2008. október 30.
(12 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.