Angyalok háborúja 5. - Kitaszítottak

olvasói
(0)
Vajon mennyi esély van arra, hogy egy egykori underground alapmű ötödik része ne torkolljon valami csattanós bohóctréfába? Ugye, minimális? Sőt, a minőségbeli erózió már általában a második résznél kezdetét veszi.
Nagy hirtelen a Hollón, a Hegylakón és a Halloweenen kívül nem tudnék további – pláne h betűs – precedens értékű filmekkel szolgálni, de talán ennyi is elegendő mondandóm minimális alátámasztására. (Oké, legyen egy ellenpélda is: Terminátor 2.) 
 
A Próféták könyvéből származó jóslat további harcokat eredményez az angyalok körében. Az ítéletnap közeledése ellentétes nézeteket szül, sőt. Felmerül a kérdés, vajon kinek származik haszna abból, ha eljön az armageddon? A jövő kulcsa a Próféták könyvének utolsó lapján rejlik, amelyből kiderül az antikrisztus neve. Arkangyalok és szeráfok küzdenek ezért az oldalért, más angyalok pedig a mennyországból segítik a könyv őrzőjét, Allisont a szent cél érdekében. 
kirsch
2011.01.18
|
The Prophecy 5. - Forsaken
amerikai horror, 72 perc, 2005
Rendező:

Joel Soisson

(6 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.