Szép kis páros

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
Persze, persze, régi klisé a filmiparban, ha valakiről azt hiszik, hogy valaki valami más - például meleg -, pedig nem az, de mégis kényszerül eljátszani a rá rótt szerepet.
Tucatnyi ilyen munka készült az elmúlt pár évben, de kevés ütött meg bármilyen mércét is, mert vagy túl korrektek, vagy ellenkezőleg, túl taplók voltak - az üdítő kivétel a Szép kis páros. Hősei szökött fegyencek, és nem túl bonyolult lelkek. A jóképű Harry és a hirtelen haragú Wayne menekülés közben elköti két meleg férfi lakókocsiját, de úgy tűnik, nem a legjobb irányban haladnak vele. A texasi Happy városkába érve ugyanis döbbenten tapasztalják, hogy nagyon örülnek nekik, és hamar kiderül, hogy a lakókocsi tulajdonosai - a híres koreográfusok! - éppen ide készültek, hogy a helyi kislányokat felkészítsék a városi szépségversenyre, a Miss Frissen Facsart Narancs Fesztiválra.
 
A fiúk a lebukást elkerülendő eljátsszák a híres koreográfus meleg párt - persze saját sztereotípiáik alapján -, a népszerűségben fürödnek, várva a kedvező pillanatot a mielőbbi továbbállásra. A titokban szintén meleg Chappy seriffnek azonban gyanússá válik, hogy a srácok, melegek lévén, túlságosan is érdeklődnek a csinos, helybéli lányok iránt. Eközben Harry beleszeret a városka helyre bankigazgatónőjébe, ezért feladja korábbi bankrablási terveit, és Wayne is társra talál - csakhogy erről nem értesül időben igazán veszélyes harmadik szökevény rabtársuk. Kevés olyan idétlen és bizarr esemény van a világon, mint a gyerekszépségverseny, és az elcserélt szerepek komédiája mellett ez lesz lassan a film fővonala, a főszerepet pedig lassan átveszi két nagybajuszú csodabogár, az élete egyik legjobb alakítását nyújtó Steve Zahn és a mindig fanyar William H. Macy...

Forrás: Est.Tv Magazin
2008.11.28
|
Happy Texas
amerikai vígjáték, 90 perc, 1999
Rendező:

Mark Illsley

(4 kép)


Filmek a TV-ben
18:10
Látomás
japán romantikus film, 2018
18:15
Nyomoz az anyuci
amerikai krimi, 2004
18:25
A kilencedik kapu
amerikai thriller, 1999
18:25
Jack Reacher: Nincs visszaút
amerikai akciófilm, 2016 (ism.)
18:35
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:04
Pat, a kutya
2017, I. évad, 75. rész: Robot-Pat
04:05
Chuck megoldja
I. évad, 13. rész: Üstökös-üldözés
04:10
Gumball csodálatos világa
2011, II. évad, 302. rész: A hős társa
04:10
Timmy
II. évad, 12. rész
04:10
Pat, a kutya
2017, I. évad, 76. rész: Macskamászóka
Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.