Álom.net

olvasói
7/10 (92)
Könnyed limonádé, színes kavalkád zenével, táncosokkal, fiatal szép fiúkkal és lányokkal. És pomponlányokkal - ráadásul kicsit szexis, erotikás lányokkal.
Ezekkel a válogatott szavakkal jellemezte az Álom.net című romantikus tinivígjátékot a forgatás perceiben N. Forgács Gábor rendező, a Pizzás és a Szőke kóla egykori operatőre. Nem is számíthatunk másra, egyrészt, mert a rendező úr a fenti kritériumok alapján állt munkába, másrészt, mert a hírek szerint szigorú műfaji darabbal van dolgunk, mely ha akarna, se lehetne más, mint „könnyed limonádé, színes kavalkád zenével, táncosokkal, fiatal szép fiúkkal és lányokkal. És pomponlányokkal - ráadásul kicsit szexis, erotikás lányokkal. A lelkes szőke bombázó szerepére választott Labancz Lilla személyisége szinte garancia a lebilincselő percekre, melyet a szerencsés nézők egy olyan, Amerikából importált álomvilágban tölthetnek, ahol a lányokat illatos fiúk fuvarozzák sportkocsikban, a közösségi lét legfontosabb színtere a pomponcsapat, a szobák fala pedig rózsaszínre van festve. A formás testecskék és csodás hajzuhatagok mellett tehát elsősorban amerikás életérzésre számíthatunk, egy tanulságos történetre, és néhány népszerű karakterszínészre, akik minden elismerést megérdemelnek, hiszen a legnehezebb körülmények között is mosolyt csalnak az arcunkra. 
 
Aki többet akar az Álom.net-től, az tekintheti Az ember, aki nappal aludt ikerdarabjának is, azaz úttörő kísérletnek egy távoli zsáner meghonosítására, hiszen nem veszélytelen egy ilyen vállalkozás, még akkor sem, ha „kicsit szexis, erotikás lányokat” szerepeltet. 
 
csmozi
2009.04.06
|
magyar vígjáték, 96 perc, 2009
Az első magyar pomponlány elképzelt története sok amerikai motívummal díszítve. Hamisítatlan tinivígjáték.
Bemutató: 2009. április 16.
(9 kép)


Film premierek

Erdei boszorkány - Tűzpróba

cseh-dán-magyar-norvég fantasy, 90 perc, 2018

Undipofik

amerikai-kínai animációs film, 87 perc, 2019

John Wick: 3. felvonás - Parabellum

amerikai akciófilm, 130 perc, 2019

Szívek királynője

dán-svéd filmdráma, 127 perc, 2019

Éter

lengyel-litván-magyar-olasz-ukrán történelmi dráma, 118 perc, 2018
Játék
Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri Sue Annt, a magányos nőt, hogy vegyen neki és pár barátjának piát, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.
Filmek a TV-ben
18:10
Madame Nobel - A béke szerelmese
német-osztrák életrajzi filmdráma, 2014
18:15
Sötét elmék
amerikai sci-fi thriller, 2018
18:25
Pókember 2.
amerikai akciófilm, 2004
18:30
És most valami egészen más
angol vígjáték, 1971
18:30
Tigris és sárkány
amerikai-hongkongi-kínai-tajvani akciófilm, 2000
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.