Halhatatlanok

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Nem, kérem, ez a mű nem azonos a mitológiai karaktereket felvonultató Ötödik elem kópiával. Egy Eric Roberts-kaliberű sztár gázsija mellett ugyanis – mint azt annyiszor tapasztalhattuk – nemigen futja a keretből nagyszabású trükkökre.
Ugyanez a helyzet forog fenn a – korszerű internetes szlenggel élve – suna pozitív Tia Carrere esetében is, bár mintha az Elveszett ereklyék fosztogatóinak egy-egy részében alkalmaztak volna digitális trükköket. Bár könnyen lehet, hogy mindezt csak tudatalattim vetítette elém, hogy ezzel a látomással vegyen rá a távirányító mielőbbi használatára. Szerencsére ezúttal egy mezei akciófilmmel van dolgunk, ahogy jobbára csak a kötséghatékony robbantási specialisták alkották meg a jelentősebb látványelemeket. 
 
Jack, a dörzsölt klubtulajdonos összehoz egy csoportnyi bűnözőt, akiket aztán meglehetősen furcsa párokba rendez. Így kerül egymás mellé afroamerikai és rasszista fehér, okos és ostoba. A többszörös rablótámadások célpontja a közismert gengszter. Végül egy éjszakai szórakozóhelyen, a kifeszített patthelyzetben a tolvajok ráébrednek közös és egyben végzetes missziójukra. 
kirsch
2010.04.06
|
The Immortals
amerikai akciófilm, 91 perc, 1995
Rendező:

Brian GrantFilmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
P
9
Szo
10
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
P
9
Szo
10
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.