Genya

est.hu:
7/10
|
olvasói
10/10 (1)
Akinek volt szerencséje Larry Clark Ken Parkjához, vélhetően radikálisan átértelmezte a „beteg film” fogalmát. Nos, a Genya sem az az első randis darab, kivéve persze, ha szívünk választottja anno rendszeresen perzselt bogarakat nagyítóval.
Két jóképű, kisvárosi tizenéves, Bobby és Marty hosszú évek óta ismerik egymást. Piti melókban dolgoznak, kábítószert árulnak, vagy alkalmanként leszedik néhány dollárra az amatőrpornó és telefonszex iránt érdeklődő helyi melegeket.  
 
A szadista hajlamú Bobby játékszernek tekinti Martyt, brutálisan és hatékonyan használja saját céljai érdekében. Egy tengerparti duplarandin összejönnek Alival, az elkényeztetett tiniszépséggel és félszeg barátnőjével, Lisával. Bobby durván megalázza Alit, Lisa pedig beleszeret Martyba. Bobby érzi, hogy lassan elveszíti befolyását barátja felett, és a dolgok egyre inkább eldurvulnak. Mikor az újabb randevú Ali megerőszakolásáig fajul, a felháborodott Lisa meggyőzi Martyt, hogy végezniük kell a kegyetlen, öntörvényű fiúval. 
kirsch
2010.06.14
|
Bully
amerikai-francia krimi, 109 perc, 2001
Rendező:

Larry ClarkIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.