Viharok vihara

est.hu:
5/10
|
olvasói
2/10 (2)
„Még egy meteorológiai katasztrófafilm, és visítva borítom a képernyőre a kénsavas kondért” – gondolná a laikus tévénéző. Az alkotók azonban előrelátó módon elkerülték, hogy a közönség holmi kliséhuszárnak titulálja őket, ezért egy fantasztikus/szürreális (a megfelelő aláhúzandó) szálat szőttek a történetbe. A magam részéről inkább maradnék az utóbbi titulusnál.
Amerikai tudósok fontos küldetés előtt állnak. Meg kell találniuk az időjárás irányításának a módját. A feladat nem hétköznapi, de a megbízott tudóscsapat sem hétköznapi emberekből áll. Amikor a Katrina hurrikán fertelmes pusztítást végez országszerte, a projekt hihetetlen összegű támogatást kap.
 
A tudósok sikerrel járnak, ám a bonyodalmak még csak ekkor kezdődnek. A dilemma óriási: Ki dönti el, melyik vihart tereljük el és melyiket nem? Ki maradjon életben és ki haljon meg? Ki és milyen célokra fogja használni a kifejlesztett tudást és hatalmat? Micsoda Bolívia fő exportterméke? És vajon lehetséges-e, hogy valaki a klinikai halál állapotában leugorjon a patyolatba reklamálni?
kirsch
2009.10.05
|
Superstorm
amerikai katasztrófafilm, 47 perc, 2007
Rendező:

Julian Simpson

(9 kép)


Filmek a TV-ben
H
1
K
2
Sze
3
Cs
4
P
5
Szo
6
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
1
K
2
Sze
3
Cs
4
P
5
Szo
6
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.