Ilyen a formám

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (42)
Egy kis spermára lenne szükségünk – szól az örök érvényű Woody Allen-mondás, és a legújabb Jennifer Lopez romantikus komédia is hasonló felütéssel kezdődik, de a bonyodalmak csak itt kezdődnek, hiszen ez még csak a kezdet.
Személy szerint jobban szerettem Jennifer Lopezt az olyan filmekben, mint A sejt, a Halálkanyar vagy a Mint a kámfor, vagyis kemény, de dögös szerepekben, de ha öt év kihagyás után már megint romantikus komédiázni akar, hát úgy is megnézem, mert tök rendes vagyok. Ami azt illeti, J-Lonak gyönyörű mosolya van, szóval a vígjátékkal sincs sok baj, ha rendesen megírják neki – bár az llyen a formámról ezt merészség lenne kijelenteni. Igaz, vannak, akik nagyon fogják élvezni a filmet: akik gyerekere vágynak, akik gyereket várnak és hasonlók, a központi téma ugyanis a terhesség, illetve a terhesen pasizás.
 
Hősnőnk, Zoe hosszú és sikertelen párkeresés után épp mesterséges megtermékenyítésen esett át, amikor belebotlik a jóképű sajtkészítőbe, Stanbe, mert a sorsnak már csak ilyen a humorérzéke. Hopp, járni is kezdenenek, és ez a gyerekdolog csak akkor kerül elő, amikor Zoe-ra rájön a szaporahányás, meg minden, ami a terhességgel jár. A hosszú tévés múltra visszatekintő, de csak első játékfilmjét készítő Alan Poul ugyanis minden várandóssági tünetet szépen sorra vesz, nehogy lemaradjunk valamilyen poénról. Kívánósság, aluszékonyság, hízás, hangulatváltások kipipálva, ami csupa csajos téma, miközben Jenniferből csak némi popsit láthatunk – van is róla egy találó beszélgetés a filmben, míg a másik főszereplő, a jóval kevesebb teret kapó Alex O'Loughlin pedig olyan, mint a szegény ember Hugh Jackmanje, ami azért is frappáns hasonlat, mert ő is ausztrál, csak titkolja. Randifilmnek csak komoly szándékkal válasszuk, már csak a vízben szülős, dobolós rész miatt is!
Vízer
2010.05.28
|
The Back-up Plan
amerikai romantikus vígjáték, 90 perc, 2010
Az önmagát mesterségesen teherbe ejtő nő másnap találkozik élete szerelmével, aki még nem készült fel az apaságra.
Rendező:

Alan Poul

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2010. június 10.
(8 kép)


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Fekete Jenő a hazai bluesélet veteránja, akit a nagy öregek közül mindenki ismer.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
18:10
Tökös szerelem
amerikai-kanadai Komédia, 2015
18:20
Alfa
amerikai kalandfilm, 2018
18:20
Elvarázsolt kastély
amerikai vígjáték, 2003
18:25
A párizsi vonat
amerikai film, 2018
18:30
Fák jú Tanár úr! 2.
német vígjáték, 2015
A rossz költészet világnapja van, írj bátran te is egy verset és kínozd vele a barátaidat/üzletfeleidet! #rosszkolteszetvilagnapja #augusztus18 #badpoemday #douglasadams
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.