Ilyen a formám

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (42)
Egy kis spermára lenne szükségünk – szól az örök érvényű Woody Allen-mondás, és a legújabb Jennifer Lopez romantikus komédia is hasonló felütéssel kezdődik, de a bonyodalmak csak itt kezdődnek, hiszen ez még csak a kezdet.
Személy szerint jobban szerettem Jennifer Lopezt az olyan filmekben, mint A sejt, a Halálkanyar vagy a Mint a kámfor, vagyis kemény, de dögös szerepekben, de ha öt év kihagyás után már megint romantikus komédiázni akar, hát úgy is megnézem, mert tök rendes vagyok. Ami azt illeti, J-Lonak gyönyörű mosolya van, szóval a vígjátékkal sincs sok baj, ha rendesen megírják neki – bár az llyen a formámról ezt merészség lenne kijelenteni. Igaz, vannak, akik nagyon fogják élvezni a filmet: akik gyerekere vágynak, akik gyereket várnak és hasonlók, a központi téma ugyanis a terhesség, illetve a terhesen pasizás.
 
Hősnőnk, Zoe hosszú és sikertelen párkeresés után épp mesterséges megtermékenyítésen esett át, amikor belebotlik a jóképű sajtkészítőbe, Stanbe, mert a sorsnak már csak ilyen a humorérzéke. Hopp, járni is kezdenenek, és ez a gyerekdolog csak akkor kerül elő, amikor Zoe-ra rájön a szaporahányás, meg minden, ami a terhességgel jár. A hosszú tévés múltra visszatekintő, de csak első játékfilmjét készítő Alan Poul ugyanis minden várandóssági tünetet szépen sorra vesz, nehogy lemaradjunk valamilyen poénról. Kívánósság, aluszékonyság, hízás, hangulatváltások kipipálva, ami csupa csajos téma, miközben Jenniferből csak némi popsit láthatunk – van is róla egy találó beszélgetés a filmben, míg a másik főszereplő, a jóval kevesebb teret kapó Alex O'Loughlin pedig olyan, mint a szegény ember Hugh Jackmanje, ami azért is frappáns hasonlat, mert ő is ausztrál, csak titkolja. Randifilmnek csak komoly szándékkal válasszuk, már csak a vízben szülős, dobolós rész miatt is!
Vízer
2010.05.28
|
The Back-up Plan
amerikai romantikus vígjáték, 90 perc, 2010
Az önmagát mesterségesen teherbe ejtő nő másnap találkozik élete szerelmével, aki még nem készült fel az apaságra.
Rendező:

Alan Poul

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2010. június 10.
(8 kép)


Film premierek

Prédák

amerikai horror, 92 perc, 2019

Pavarotti

amerikai-angol dokumentumfilm, 114 perc, 2019

Mű szerző nélkül

német-olasz történelmi dráma, 189 perc, 2018

Gemini Man

amerikai-kínai akciófilm, 117 perc, 2019

FOMO - Megosztod és uralkodsz

magyar filmdráma, 90 perc, 2019

A művészet templomai: Prado - Csodák gyűjteménye

olasz-spanyol dokumentumfilm, 92 perc, 2019
Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Filmek a TV-ben
18:10
Látomás
japán romantikus film, 2018
18:15
Nyomoz az anyuci
amerikai krimi, 2004
18:25
A kilencedik kapu
amerikai thriller, 1999
18:25
Jack Reacher: Nincs visszaút
amerikai akciófilm, 2016 (ism.)
18:35
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.