A Grincs

est.hu:
7/10
|
olvasói
9/10 (12)
Jim Carrey pályafutása során immár másodszor borítja fejére a zöld gumimaszkot, ezúttal azonban a karácsony kvázi eltörlésével foglalatoskodik. Ezért voltaképpen szívelhetnénk is, ám karácsony tájékán szolidaritást vállalunk a gyerekekkel.
Egy apró hópihében, a havas táj rejtekében bújik meg Kifalva, a pisze orrú Kik birodalma. A Kik kedvenc ünnepe a karácsony, lázasan készülődnek hát a meghitt ünnepre. Az utcák és a házak díszben állnak, mindenki ajándékokért rohangál. A kis Cindy nem érti, minek ez a nagy felhajtás... 
 
Ám van valaki, aki ferde szemmel nézi a nagy jövés-menést. Elég a nevét kimondani, és máris a hideg futkos mindenki hátán. Fenn lakik a közeli Kobak-hegyen, és ki nem állhatja a Karácsonyt. Ő nem más, mint a Grincs. A kis Cindy azonban nem hisz a Grincsről szóló legendáknak, és azt akarja, hogy a rettegett zöld kópét válasszák meg Kifalva karácsonyi mókamesterének. Felkerekedik hát, hogy ő maga adja át a meghívót a mogorva manónak. 
kirsch
2009.12.18
|
How the Grinch Stole Christmas
amerikai-német családi vígjáték, 104 perc, 2000
Családi mozi: az undok, szőrös, barátságtalan Grincs el akarja lopni a karácsonyt... Jim Carrey talán legjobb alakítása.
Rendező:

Ron Howard

Színész:

Jim Carrey
(Grincs)

Taylor Momsen
(Cindy Lou-Ki)

Bill Irwin
(Lou Lou-Ki)

Christine Baranski
(Martha May Kivier)

Jeffrey Tambor
(Augustus Mayki)

Molly Shannon
(Betty Lou-Ki)

Clint Howard
(Kibris)

Mindy Sterling
(Clarnella)

(14 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.