Apósok akcióban

olvasói
(0)
Míg az anyós a népi legendárium, a kabaréelőadások és a rossz viccek állandó szereplője, addig az após rendszerint szerényen várakozik a háttérben és fizeti a számlákat, nyírja a gyepet és sétáltatja a kutyát. De ha már a szemetet is kivitte és lemosta a kocsit, akkor néha megmenti a világot és elbánik a nemzetközi fegyvercsempészekkel, de tényleg csak ha muszáj. Például akkor muszáj mindezt megtennie, ha leendő apóstársa, aki ártalmatlan fénymásoló ügynöknek mondja magát, már az első találkozón életveszélyes helyezetek egész sorába keveri. Például elkábítva magával cipeli pár titkos tárgyalásra, ahol aztán az elvetemült Halálos Kobraként mutatja be, felkeltve ezzel nem csupán a bűnözők, de az FBI érdeklődését is.
Szóval mit várhat az ember egy ilyen apóstárstól és hogyan alakulnak az illető csemetéjének házasulási és túlélési esélyei, és egyáltalán, mit lehet csinálni egy lopott orosz nukleáris tengeralattjáróval? Csupa őrjítő kérdés, de senki ne izguljon, teljesen ártalmatlan vígjátékról van szó! 
 
Michael Douglas pozitív hősként és szépfiúként egyre ritkábban állja meg a helyét, viszont született komikus és a vagány titkosügynök szerepében igazán elemében érzi magát, ám a műsort mégis az ártalmatlan külsejű Albert Brooks lopja el. Az ő jóravaló, de bosszantóan tutyimutyi apóstárs figurája ugyan nem éppen eredeti, mivel minden vígjáték elengedhetetlen alkotóeleme az igazi balek, de ő olyan fapofával és száraz humorral kelti életre a pedáns lábgyógyászt, hogy szinte minden megmozdulása telitalálat. Igaz, az ő alkalmi és alkalmatlan párosukon kívül legfeljebb David Suchet jut néhány emlékezetes perchez a kifacsart ízlésű és modorú francia főgonosz szerepében - már megint az átok franciák a hunyók, hogy nem férnek a bőrükbe! -, dehát kicsire nem adunk...
Vízer
2003.12.15
|
The In-Laws
amerikai-német akcióvígjáték, 95 perc, 2003
A kétbalkezes lábgyógyász és dörzsölt apóstársa hihetetlen kalandjai a nemzetközi fegyvercsempészet és esküvőszervezés kegyetlen világában.
Rendező:

Andrew Fleming

Színész:

Michael Douglas
(Steve Tobias)

Albert Brooks
(Jerry Peyser)

David Suchet
(Jean-Pierre Thibodoux)

Robin Tunney
(Angela Harris)

Michael Bodnar
(Cherkasov testőre)

Ryan Reynolds
(Mark Tobias)

Maria Ricossa
(Katherine Peyser)

Candice Bergen
(Judy Tobias)

Vladimir Radian
(Cherkasov)Film premierek

Jégvarázs 2.

amerikai animációs film, 103 perc, 2019

Valan - Az angyalok völgye

magyar krimi, 98 perc, 2019

Tudsz titkot tartani?

amerikai romantikus vígjáték, 94 perc, 2019

Tejháború

izlandi vígjáték, 92 perc, 2019
Játék
Jack Malik csak egyike volt a sok sikertelen dalszerzőnek... legalábbis tegnapig. Egy különös áramkimaradást követően Jack (Himesh Patel) ugyanis arra eszmél, hogy ő az egyedüli az egész világon, aki emlékszik a The Beatlesre!
Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
22:50
Ketrecharc 3: Mindvégig
amerikai akciófilm, 2016
22:55
Ámok
amerikai-német krimivígjáték, 2005
23:00
Pszichonauták - Az elveszett gyerekek
spanyol animációs horror, 2015 (feliratos)
23:00
Óriáspókok - Pánik New Orleansban
amerikai akciófilm, 2012
23:05
Ku'Damm 59 3.
német filmdráma, 2018
Ma került a mozikba, nézzétek az új magyar krimi-thrillert: Valan - Az angyalok völgye #valanazangyalokvölgye #moziajanlo #krimi #thriller #filmajanlo #izgifilm
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.