A békés harcos útja

olvasói
10/10 (2)
Ha a Fehér tenyér anno nem oszlatja el a tornászfilmekkel kapcsolatos kételyeimet, akkor bizony eszem ágába nem jutott volna lefigyelni ezt a produkciót. No, nem mintha egyébként be lennék oltva sport tematikájú művek ellen.
Az óvatosság csupán annak köszönhető, hogy a hasonszőrű alkotások jó nyolcvan százaléka komoly kívánnivalót hagy maga után. Aztán ott vannak a Tűzszekerek, (az első) Rocky, és most már A békés harcos-kaliberű filmek, melyek szökőévente visszaadják a műfajba vetett hitemet. 
 
Dan Millman végre el akarja érni, hogy értelme legyen a sikeres, ámde még mindig betöltetlen életének. Véletlenül találkozik a benzinkutas Socrates-szel, aki segít neki abban, hogy megtalálja önmagát. Ám sokszor nem lehet eldönteni, hogy mi játszódik a fiatal fiú fejében, és mi a valóságban. Dan rövidesen súlyos motorbalesetet szenved, ami miatt az orvosok szerint már soha nem versenyezhet. Felkeresi hát Socrates-t és segítséget kér tőle, hogy készítse fel őt, mert Dan még legbelül érzi, hogy nem szabad feladnia. 
kirsch
2010.08.18
|
Peaceful Warrior
amerikai-német filmdráma, 111 perc, 2006
Rendező:

Victor Salva

Színész:

Nick Nolte
(Socrates)

Scott Mechlowicz
(Dan Millman)

Amy Smart
(Joy)

Tim DeKay
(Garrick edző)

Paul Wesley
(Trevor)

Ashton Holmes
(Tommy)

Agnes Bruckner
(Susie)

Beatrice Rosen
(Dory)

Ray Wise
(Hayden doktor)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.