3D vetítések

A medál

olvasói
(0)
Jackie Chan eddigi színes és változatos pályafutása során három dolgot még sosem csinált filmjeiben: nem használt dublőrt, sem számítógépes trükköket és sosem halt meg - legalábbis főszereplőként. A krumpliorrú kung-fu bohóc kezdőként párszor kénytelen volt ugyan a porba hanyatlani, de sztárként mindig legyőzhetetlen volt, egészen mostanáig. Ezzel azonban nem lövünk le semmilyen poént, ugyanis hihetetlen, de igaz: a harc ezúttal nem csupán a világ feletti hatalomért, de a halhatatlanságért is folyik. Van ugyanis egy kedves, ferdeszemű kisfiú, akinek a birtokában van egy titokzatos medál, amely életet tud adni és persze elvenni, az emberfeletti képességekről nem is beszélve. Az elvetemült gonosz útjába csakis egy hongkongi zsaru és két ír kollégája állhat - és állnak is. A kalandok ugyanis a hongkongi sikátorok után Dublin utcáin folytatódnak, a két kolléga közül pedig az egyik gyönyörű, a másik viszont teljesen idétlen, csakúgy, mint az egész történet.
Igaz, Chan filmjei eddig sem borongós hangulatukról és kifinomult szerkezetükről voltak híresek, de talán még egy sem volt ilyen összecsapott és „elkomolytalankodott”. Persze most is vannak jól levezényelt akciójelenetek és a szokásos, egyszerre viccesen és elegánsan megoldott koreográfiák, de ami az emberfeletti képességeket illeti - hát se nem jópofák, se nem látványosak. 
 
A szebb napokat is látott Julian Sands ezúttal pocsék gazember, de maga Jackie sem mutat annyit, amennyit szokott, így egyedül Lee Evans börleszk számai és Claire Forliani tündöklő mosolya hoznak némi felüdülést. Mentségére legyen mondva, Jackie most lesz 50 éves, és nem várhatjuk el tőle, hogy hegyeket mozgasson meg és elefántokat fektessen két vállra, de azért szomorú, hogyan múlik el a világ és még sok minden más dicsősége.
Vízer
2003.12.29
|
The Medallion
amerikai akcióvígjáték, 89 perc, 2003
A hongkongi szuperzsaru a szokásosnál sokkal nagyobb rúgásokkal küzd az örök életért, oldalán egy kölyökkel, egy bohóccal és egy bombázóval.
Rendező:

Gordon Chan

Színész:

Jackie Chan
(Eddie Yang)

Lee Evans
(Arthur Watson)

Claire Forliani
(Nicole James)

Julian Sands
(Snakehead)

John Rhys-Davies
(Hammerstock-Smythe)

Anthony Wong Chau-Sang
(Lester)

Christy Chung
(Charlotte Watson)

3D vetítések


LinkekFilm premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
P
18
18:10
Starsky és Hutch
amerikai vígjáték, 2004
18:15
Vadon
amerikai film, 2018
18:15
Hazugságok világhálója
amerikai thriller, 2018
18:25
Mindhalálig zene
amerikai musical, 1979
18:25
Everest
amerikai-izlandi-angol filmdráma, 2015
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.