Utódomra ütök

olvasói
7/10 (64)
Hú, engem Ben Stiller nagyon idegesít, részben eleve arcra is irritáló, részben mert mindig ugyanazt a kétballábas karaktert, minden vígjáték alapfiguráját hozza, de be kell lássam, Robert De Niro oldalán még ő is viccesnek tűnik, immár harmadszor is.
Eltelt tíz év az első rész óta, a szépen cseperednek a kis Bekúr gyerekek, mindenki boldog, de az ex CIA-s apósra, Jackre hirtelen rájön az aggodalom: vajon a lapátfülű Greg képes lesz-e betölteni a helyét, ha ő eltávozik az örök hazugságvizsgálók birodalmába? Képes lesz-e mindenkire szigorúan nézni, minden gyanús dolognak utánajárni és a bizalom körének közepén állni - ez itt a nagy kérdés! Be is állít az egész klán – és velük Pamela még mindig szerelemittas ex-pasija, az elegáns Kevin – az ikrek születésnapi partijára, hogy újra megalázó helyzetek sorába keverje a család törpejárású fejét, aki már csak azért is sebezhető helyzetben van, mert nemrég állt be anyagi okokból kísérleti alanynak egy új gyógyszer kifejlesztésénél.
 
Ha valaki magától nem jönne rá, hát potenciálnövelő szerről van szó, mert abból lehet jó sok szalonképes és majdnem szalonképtelen poént lefejni. És ez a széria nagyjából erről szól, nagyon okosan eladott – és előadott – otromba poénokról, de ezzel nincs semmi baj, ha jól csinálják, erről szól az úgynevezett felhőtlen kikapcsolódás, és Robert De Niro nagyon jól csinálja. Miatta még Ben Stillert is elviselem – aki, hogy igazságosak legyünk, a Zoolanderben és a Keresd a nőt!-ben azért nem volt olyan rossz.
Vízer
2010.12.10
|
Little Fockers
amerikai vígjáték, 98 perc, 2010
Greg és gyanakvó apósa harcának harmadik felvonása, melyben az após a másodállás vállalása és a túl sok túlóra miatt kezd gyanakodni vejére.
Rendező:

Paul Weitz

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2010. december 23.
(12 kép)


Film premierek

Toy Story 4.

amerikai animációs film, 100 perc, 2019

Casanova - Az utolsó szerelem

francia történelmi dráma, 98 perc, 2019

Gyerekjáték

amerikai horror, 90 perc, 2019

Csekély esély

amerikai vígjáték, 125 perc, 2019
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Filmek a TV-ben
18:10
Mamamaffia - Keresztanya
német romantikus vígjáték, 2015
18:15
Darling
dán film, 2017
18:30
Scooby-Doo! Kalózok a láthatáron!
amerikai animációs film, 2006
18:45
Az emlékezés napja
amerikai történelmi dráma, 2011
18:50
Red
amerikai akciófilm, 2010
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.