Utódomra ütök

olvasói
7/10 (65)
Hú, engem Ben Stiller nagyon idegesít, részben eleve arcra is irritáló, részben mert mindig ugyanazt a kétballábas karaktert, minden vígjáték alapfiguráját hozza, de be kell lássam, Robert De Niro oldalán még ő is viccesnek tűnik, immár harmadszor is.
Eltelt tíz év az első rész óta, a szépen cseperednek a kis Bekúr gyerekek, mindenki boldog, de az ex CIA-s apósra, Jackre hirtelen rájön az aggodalom: vajon a lapátfülű Greg képes lesz-e betölteni a helyét, ha ő eltávozik az örök hazugságvizsgálók birodalmába? Képes lesz-e mindenkire szigorúan nézni, minden gyanús dolognak utánajárni és a bizalom körének közepén állni - ez itt a nagy kérdés! Be is állít az egész klán – és velük Pamela még mindig szerelemittas ex-pasija, az elegáns Kevin – az ikrek születésnapi partijára, hogy újra megalázó helyzetek sorába keverje a család törpejárású fejét, aki már csak azért is sebezhető helyzetben van, mert nemrég állt be anyagi okokból kísérleti alanynak egy új gyógyszer kifejlesztésénél.
 
Ha valaki magától nem jönne rá, hát potenciálnövelő szerről van szó, mert abból lehet jó sok szalonképes és majdnem szalonképtelen poént lefejni. És ez a széria nagyjából erről szól, nagyon okosan eladott – és előadott – otromba poénokról, de ezzel nincs semmi baj, ha jól csinálják, erről szól az úgynevezett felhőtlen kikapcsolódás, és Robert De Niro nagyon jól csinálja. Miatta még Ben Stillert is elviselem – aki, hogy igazságosak legyünk, a Zoolanderben és a Keresd a nőt!-ben azért nem volt olyan rossz.
Vízer
2010.12.10
|
Little Fockers
amerikai vígjáték, 98 perc, 2010
Greg és gyanakvó apósa harcának harmadik felvonása, melyben az após a másodállás vállalása és a túl sok túlóra miatt kezd gyanakodni vejére.
Rendező:

Paul Weitz

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2010. december 23.
(12 kép)


Film premierek

Prédák

amerikai horror, 92 perc, 2019

Pavarotti

amerikai-angol dokumentumfilm, 114 perc, 2019

Mű szerző nélkül

német-olasz történelmi dráma, 189 perc, 2018

Gemini Man

amerikai-kínai akciófilm, 117 perc, 2019

FOMO - Megosztod és uralkodsz

magyar filmdráma, 90 perc, 2019

A művészet templomai: Prado - Csodák gyűjteménye

olasz-spanyol dokumentumfilm, 92 perc, 2019
Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Filmek a TV-ben
18:10
Látomás
japán romantikus film, 2018
18:15
Nyomoz az anyuci
amerikai krimi, 2004
18:25
A kilencedik kapu
amerikai thriller, 1999
18:25
Jack Reacher: Nincs visszaút
amerikai akciófilm, 2016 (ism.)
18:35
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.