Utódomra ütök

olvasói
7/10 (65)
Hú, engem Ben Stiller nagyon idegesít, részben eleve arcra is irritáló, részben mert mindig ugyanazt a kétballábas karaktert, minden vígjáték alapfiguráját hozza, de be kell lássam, Robert De Niro oldalán még ő is viccesnek tűnik, immár harmadszor is.
Eltelt tíz év az első rész óta, a szépen cseperednek a kis Bekúr gyerekek, mindenki boldog, de az ex CIA-s apósra, Jackre hirtelen rájön az aggodalom: vajon a lapátfülű Greg képes lesz-e betölteni a helyét, ha ő eltávozik az örök hazugságvizsgálók birodalmába? Képes lesz-e mindenkire szigorúan nézni, minden gyanús dolognak utánajárni és a bizalom körének közepén állni - ez itt a nagy kérdés! Be is állít az egész klán – és velük Pamela még mindig szerelemittas ex-pasija, az elegáns Kevin – az ikrek születésnapi partijára, hogy újra megalázó helyzetek sorába keverje a család törpejárású fejét, aki már csak azért is sebezhető helyzetben van, mert nemrég állt be anyagi okokból kísérleti alanynak egy új gyógyszer kifejlesztésénél.
 
Ha valaki magától nem jönne rá, hát potenciálnövelő szerről van szó, mert abból lehet jó sok szalonképes és majdnem szalonképtelen poént lefejni. És ez a széria nagyjából erről szól, nagyon okosan eladott – és előadott – otromba poénokról, de ezzel nincs semmi baj, ha jól csinálják, erről szól az úgynevezett felhőtlen kikapcsolódás, és Robert De Niro nagyon jól csinálja. Miatta még Ben Stillert is elviselem – aki, hogy igazságosak legyünk, a Zoolanderben és a Keresd a nőt!-ben azért nem volt olyan rossz.
Vízer
2010.12.10
|
Little Fockers
amerikai vígjáték, 98 perc, 2010
Greg és gyanakvó apósa harcának harmadik felvonása, melyben az após a másodállás vállalása és a túl sok túlóra miatt kezd gyanakodni vejére.
Rendező:

Paul Weitz

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2010. december 23.
(12 kép)


Film premierek

A vadon hívó szava

amerikai kalandfilm, 100 perc, 2020

Isten létezik, és Petrunijának hívják

belga-francia-horvát-macedón-szlovén filmdráma, 100 perc, 2019

Wasp Network: Ellenállók

belga-francia-spanyol thriller, 123 perc, 2019

Öngyilkos túra

dán-német-norvég misztikus dráma, 90 perc, 2019

A mennyországnak kell lennie

francia-kanadai-német-palesztin-török vígjáték, 97 perc, 2019
Játék
Hajóra száll a Jetlag legénysége, hogy a védjegyükévé vált lírikus elektropoppal rezgessék meg az A38 imbolygó deszkáit.
Filmek a TV-ben
18:15
Kölcsöncsalád visszajár
amerikai vígjáték, 2005
18:30
A megtorló
amerikai-német akciófilm, 2004
18:50
Penge: Szentháromság
amerikai akciófilm, 2004
18:50
Elysium - Zárt világ
amerikai sci-fi akciófilm, 2013
18:55
Ruben Brandt, a gyűjtő
magyar animációs film, 2018
?? ? rá se fér a képre az a sok ember, aki reggel 8.30-kor sorban áll, hogy jegyet vegyen az idei #berlinale-ra ?
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.