Teljes gázzal

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Még egy film az illegális autóversenyekről, és az ötletgazdákat rituálisan verjük agyon egy Moszkvics féltengelyével! Márpedig ezúttal is ezt kapjuk, ráadásul német kiadásban. Így a Cobra 11 rettenetes mellékízét sem ússzuk meg.
Akinek azonban a Halálos iramban vagy a Tolvajtempó valamilyen okból kifolyólag tetszett, tehet ezzel is egy próbát. Bár jobban jár, ha a nagy népi retró jegyében felkeres egy játéktermet (ha még létezik ilyen), és két darab százas fejében saját kezébe veszi a kormányt és a forgatókönyvet. 
 
Berlinben illegális utcai autóversenyeken felspécizett szupergépekkel teszik kockára az életüket a megszállott versenyzők. Katie minden erejével azon van, hogy fenn tudja tartani tuning-műhelyét, Mike pedig a törvényesség határait súrolva is hajlandó segíteni neki. A fiatal rendőr, Eric néha maga sem tudja, hogy melyik oldalon áll a harcban. 
kirsch
2011.06.22
|
Fast Track: No Limits
német akciófilm, 96 perc, 2008
Rendező:

Axel Sand

Színész:

Erin Cahill
(Katie Reed)

Joseph Beattie
(Eric Visnjic)

Alexia Barlier
(Nicole Devereaux)

Andrew W. Walker
(Mike Cassidy)

Pasquale Aleardi
(Gregor Gargolov)

Maurice Roëves
(Schmitty)

Nicholas Aaron
(Wolf)Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.