Pót pasi

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (1)
Nem épp problémamentes, mégis gyönyörű barátság kezdete, mikor egy kínos incidenst követően tanári állásából elbocsátott fiatal értelmiségi, Louis megismerkedik Henry Harrisonnal, az egykor sikeres drámaíróval. Louis úgy dönt, New Yorkban próbál szerencsét, ahol megpróbálja teljesíteni régi vágyát, és elindul az íróvá válás útján.
Épp kapóra jön tehát a bogaras szállásadó, Henry, akiről azonban csakhamar kiderül egy-két cifra dolog: például, hogy idős és gazdag hölgyek kísérőjeként keresi a kenyerét. Vonakodva bár, de ifjú albérlőjét is bevezeti az elit társaságba, a fiú számára ráadásul további izgalmakat tartogat új állása egy magazinnál, ahol megismerkedik a gyönyörű Maryvel, és akkor az egyéb, mocskosabb vágyak kielégítéséről még nem is beszéltünk.
 
A Shari Springer Berman – Robert Pulcini rendezőpáros az Egy bébiszitter naplója után ezúttal is egy regény alapján forgatott, és ismét egy átmeneti állapotban leledző, új élethelyzetbe kerülő fiatalról szóló coming of age-filmet. A meghökkentő és szórakoztató momentumokban egyaránt bővelkedő Pót pasiban elsősorban a két színész, a főszerepben rég látott Kevin Kline és a korábban függetlenfilmekben jeleskedő, majd a Vérző olajban is brillírozó, jelen műben pedig tapasztaltabb kollégájával abszolút egyenértékű, kifejezetten érett alakítást nyújtó Paul Dano játéka szerezhet örömet a nézőnek. Ezen túlmenően Berman és Pulcini alkotásáról egyszerűen lehetetlen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz – a különös az a jelző, ami a leginkább illik rá. 
fürkész
2011.09.01
|
The Extra Man
amerikai-francia vígjáték, 108 perc, 2010
Egy férfi, aki gazdag özvegyasszonyok mellett eszkortfiú, maga mellé vesz egy fiatal drámaírót tanítványként.
Forgalmazza: Cinetel
Bemutató: 2011. szeptember 15.
(2 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Filmek a TV-ben
18:10
Nele Berlinben
német romantikus vígjáték, 2015
18:35
Willow
amerikai kalandfilm, 1988
18:50
Az igazság nevében
amerikai akciófilm, 2002
18:50
A mélybe
francia romantikus film, 2017
18:55
Kedves John!
amerikai romantikus filmdráma, 2010
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.