Vadállatok

est.hu:
7/10
|
olvasói
6/10 (19)
Miközben világszerte sokszor túlfűtött vita folyik használatáról és büntethetőségéről, idehaza pedig egyre szigorúbb szemmel követi a törvénykezés, a hollywoodi filmek morálisan már rég legalizálták a marihuánát.
Jóképű hőseink is mariskát termelnek, méghozzá a legjobbat a világon. Lesz is belőle gondjuk!
 
Az Afganisztánt is megjárt exkommandós Chon és legjobb barátja, a jótékonykodó Ben füvet termesztenek Kaliforniában, ipari mennyiségben és kiváló minőségben – ezért is társulna be hozzájuk egy mexikói drogkartel, akinek általában nem illik nemet mondani. Persze nem is lenne konfliktus, így film sem, ha a tökös jenki srácok igent mondanának, de ők nemhogy csak nemet mondanak, még meg is sértik a mexikóiakat, majd hagyják, hogy elrabolják közös barátnőjüket – mert akkora országos cimbik, hogy a bizniszen túl a csaj is közös. 
 
Innentől kezdve amolyan csiki-csuki megy a vásznon, a „ki tud kevésbé logikus lépéssel előállni” játék jegyében, ami jelenthetné azt is, hogy a film buta és nézhetetlen, de szerencsére a történet van olyan tempós, hogy ne legyen időnk túl sokáig gondolkodni az egyes logikai bukfenceken és azon, hogy Salma Hayek vajon mennyire hiteles, mint drogbárónő és aggódó anya egy személyben. Viszont ott van mellette Benicio del Toro élete legvisszataszítóbb szerepében, és már csak miatta is érdemes kipengetni a mozijegy árát. Az általában fajsúlyosabb témákban utazó Oliver Stone persze van elég rutinos ahhoz, hogy mindezt korrektül levezényelje, de hol van már fénykorától! 
Vízer
2012.09.27
|
Savages
amerikai thriller, 131 perc, 2012
Ben és Chon akkora haverok, hogy a közös business mellett még egy nőn is osztoznak. Egészen addig, amíg egy mexikói drogkartell elrabolja tőlük a lányt...
Rendező:

Oliver Stone

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2012. október 4.
(18 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
18:15
Csábító nyári gyakorlat
amerikai-kanadai romantikus film, 2016
18:20
Az árnyéktalan rúgás mestere
kínai kungfufilm, 2016
18:25
Jackie Chan: A botcsinálta gengszter
hongkongi akcióvígjáték, 1989
18:40
18:45
Túszdráma
amerikai-német akcióthriller, 2005
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.