Horrorra akadva 5.

olvasói
7/10 (13)
A horrorfilmek világában mindig is voltak időről időre olyan felkapott, majd jól elhasznált alműfajok, amelyek rendre jól kifigurázhatókká válnak, és amelyek megélhetést biztosítanak a Horrorra akadva-sorozat készítőinek.
Ami régen a tinihorror és a slasher volt, az ma az ún. talált tekercs és az ördögűzés, már ami az elmúlt 2-3 évben a legtrendibb alműfaj volt a horror háza táján, de a Horrorra akadva alkotói mindig is nagy alkotói szabadságot élveztek, ráadásul most hét év szünet után kezdtek neki az új résznek. Volt mit bepótolniuk. Nem mintha a sztori sokat számítana, mert ezek a filmek mindig is egy majdnem találomra összedobált poénkupacból és pár ráérős celebből tevődtek össze. Ilyen most Charlie Sheen és Lindsay Lohan önironikusnak szánt párosa, a valósággal már minden kapcsolatot elveszített Mike Tyson, a Playboy-cica Kendra Wilkinson, és hogy olyan is legyen, akit szeretünk, Snoop Dogg – mielőtt még a rasztafárivá változott volna. 
 
Köréjük és egy új lány, Ashley Tisdale köré épül a para(ab)normális történet - Anna Faris a hírek szerint éppen állapotos -, amelybe meglepő módon a célközönséget alkotó tinik számára feltehetően ismeretlen, ám horrorelemeket valóban tartalmazó és a paródiára tényleg érett Fekete hattyú főbb elemeit is beleszőtték. A többi már csak a kedves nézőnk műlik: hány éves, milyen napja volt és milyen fajsúlyú szórakozásra vágyik, illetve haverokkal megy-e moziba.  
Vízer
2013.04.15
|
Scary Movie 5
amerikai vígjáték, 85 perc, 2013
Egy párocska furcsa, paranormális jelenségeket kezd tapasztalni a házukban, miután hazahozták újszülött gyermeküket a kórházból.
Rendező:

Malcolm D. Lee

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2013. április 18.
(7 kép)


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Filmek a TV-ben
21:00
A tenger szívében
amerikai kalandfilm, 2015
21:00
Beépített szépség
amerikai akcióvígjáték, 2000
21:00
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
21:00
Szexvideó
amerikai vígjáték, 2014
21:00
A falu
amerikai thriller, 2004
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.