Majdnem tökéletes szerelem

est.hu:
6/10
|
olvasói
9/10 (16)
Az új divatszakma a spermadonor – ha hihetünk a filmeknek. A hazai mozikba ugyanis zsinórban három film is érkezett/érkezik e témában, a francia-kanadai Starbuck, annak amerikai remake-je, a jövő héten esedékes Papás-babás, és ráadásként egy könnyed dán vígjáték.
A 37 éves Anne (Lene Maria Christensen) úgy dönt, hogy mivel gyereket szeretne, de nincs pasija, sőt, nem is nagyon van senki a láthatáron, aki erre alkalmas lenne, ezért a mesterséges megtermékenyítést választja – és amikor már túl késő, a fejéhez kap. Mert mi van, ha a születendő gyerek az apjára fog hasonlítani, akiről ő maga sem tud semmit? Azért fondorlatos úton megszerzi az illető címét – majd elborzadva tapasztalja, hogy a pasas (Nikolaj Lie Kaas) tényleg rémes. Iszik, káromkodik, a tökét vakarja, és nem zavarja, mit gondolnak róla, de a már terhes Anne úgy dönt, azért egy kicsit mégis jobban megismeri.
 
Lesz is belőle kavarás, szinte egy az egyben úgy, mint a Felkoppintvában Seth Rogen és Katherine Heigl között, és ahogy abban a filmben, itt is a páros férfi tagja viszi az egészet a hátán. Nikolaj Lie Kaas istenadta zseni, és mindenben jó, amit csinál, és amíg ő van a vásznon, addig majdnem tökéletes a Majdnem tökéletes szerelem. Amikor azonban a nem igazán életteli Lene Maria Christensen kell néznünk, akkor sokkal kevésbé tökéletes. Sőt! Ja, és csak érdekes információként: Dániában 500 koronát kap az „adományért” egy spermadonor. Tényleg nem lehet rossz szakma!
Vízer
2013.09.09
|
Sover Dolly pa ryggen?
dán romantikus vígjáték, 100 perc, 2012
A 37 éves Anne úgy dönt, megkeresi a spermadonort, akitől gyermeket vár.
Rendező:

Hella Joof

Forgalmazza: Másképp Alapítvány
Bemutató: 2013. szeptember 12.
(6 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.