A plebejus herceg

olvasói
7/10 (52)
A gyönyörű Letizia hercegnő egy kis európai hercegség trónörököse, ám mellőzöttnek és elhanyagoltnak érzi magát, mivel népszerű felmenőivel ellentétben róla egyáltalán nem jelennek meg cikkek a sajtóban. Pedig a nyilvánosság...
...igencsak kapóra jönne karitatív tevékenységéhez, hiszen (hír)névtelenül nehéz támogatókat szerezni. Az udvari főkamarás ezért azt a tervet eszeli ki, hogy terjesszék el: a hercegnő beleszeretett egy szegény munkanélkülibe. Hamarost meg is találják a ideális alanyt a nápolyi csóró, a közönséges és faragatlan Antonio személyében. 

Az Úgy hívlak: Amore után újabb habkönnyű, egyszerre vidám és érzelmes történet érkezett Olaszországból, melyben úgyszintén két cseppet sem összeillő ember alkot egy szerelmespárt. A plebejus herceggel pedig ezenkívül az olyan régimódi romantikus tündérmesék világába is visszautazhatunk, mint például a Római vakáció vagy a My Fair Lady. Így jelenkori környezetbe ültetve élhetjük át annak nosztalgiáját, amikor az arisztokrata széplányok még hétköznapi semmirekellőkkel flörtöltek és estek szerelembe, illetve a műveletlen kisemmizettek fel akartak nőni imádatuk tárgyához.
 
firkász
2014.02.17
|
Il principe abusivo
olasz vígjáték, 97 perc, 2013
Egy hercegnő úgy szeretne magának némi médiafigyelmet kiharcolni, hogy eljátssza: szerelmes lesz egy munkanélküli, csóró pasiba.
Forgalmazza: Cinenuovo
Bemutató: 2014. február 20.
(20 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
18:20
Atomcsapda
amerikai-angol-német-kanadai akció-thriller, 2002
18:45
Parker
amerikai akciófilm, 2013
18:50
Én, Pán Péter
amerikai filmdráma, 2004
18:55
Szívem csücskei
amerikai vígjáték, 2005
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.