A szerelem útján

est.hu:
7/10
|
olvasói
8/10 (15)
Amerika Kapitány két szuperhőseposz között leforgatott egy kisköltségvetésű romantikus filmet. Chris Evans tutira akart menni saját blockbuster-vitéz státuszának lerombolásában, úgyhogy a férfi főszerep mellett a rendezést is magára osztotta a dialógközpontú, minimalista moziban.
A szerelem útján azoknak a filmeknek a sorát szaporítja, melyek egyértelműen Richard Linklater Mielőtt felkel a Napja nyomában járnak. Hőseink New Yorkban futnak egymásba, és ez lesz az ő városuk, ahol reggelig bolyonganak majd. Brooke (Alice Eve) lekési az utolsó vonatát. Nincs nála se telefon, se pénz, mert lenyúlták a táskáját egy bárban, de a pályaudvaron trombitálgató Nick (Chris Evans) a segítségére siet. Neki is mennie kéne valahová, de jó oka van rá, hogy húzza az időt… Evans rendezői debütje szerelmesfilmnek kicsit vérszegény, a sztorit pedig láttuk már százszor, de a két főszereplő természetes játéka, és az, ahogyan New Yorkot, a harmadik főszereplőt láttatja, megmenti a filmet.
zsinora
2015.11.06
|
Before We Go
amerikai romantikus filmdráma, 95 perc, 2014
A nő lekési az utolsó vonatot, pedig pokolian fontos lenne hazaérnie. A férfi szeretne megúszni egy kellemetlen találkozást az exével. A sors véletlenül egymás mellé sodorja kettőjüket, hogy egy éjszakán át egymást vigasztalják.
Rendező:

Chris Evans

Forgalmazza: ADS Service
Bemutató: 2015. november 12.
(10 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.