Pofázunk és végünk Miamiban

est.hu:
6/10
|
olvasói
4/10 (14)
A rutinos atlantai nyomozó, James Payton egy rajtaütés során olyan pendrive birtokába jut, melynek tartalma a rendőrséget is érdekelné, ám ahhoz csak egyetlen hacker tud hozzáférni. Szerencsére azonban A.J. van olyan szerény, hogy mindenki előtt felfedje kilétét.
Az eredeti címben a 2 azt jelenti, hogy folytatással van dolgunk, aggodalomra semmi ok, a fontosabb dolgokat átismétlik. Payton Miamiba utazik, ahol egy csinos rendőrnő és egy köztiszteletben álló üzletember vár rá. Magával viszi a próbaidős Ben Barbert is, aki egyben leendő sógora. Sok újra ne számítsunk, autós üldözés, robbanás, kikötői bújócskázás, belopózás a maffiavezér szobájába stb., mindez sok zenével, félreértésekkel és nagy dumával körítve. A stáb számára a Halálos iramban és a Bad Boys megnézését kötelezően előírták.
 
Kevin Hart a maga 163 centijével a stand up comedy világából nőtte ki magát, de az 50-et átlépett Chris Rock vagy Eddie Murphy örökségét nem képes átvenni – bár erre azért még bőven van ideje. Ice Cube a Jump Street-es karaktert tolja, és ezúttal is csak a szemöldökével hajlandó játszani. A hackert alakító Ken Jeong még mindig a Másnaposok hatása alatt áll, ennek ellenére megunhatatlan. Olivia Munn szexi, Benjamin Bratt szépen öregszik.
 
Dicsérendő, hogy bár a film Miamiban játszódik, a híres feliratot egyetlen egyszer sem látjuk, így repülőgép sem száll el felette. A szinkron kell a filmnek, az amerikai szleng keveseknek jön át, a magyar szöveget hol rímekbe szedve, hol szóviccek formájában kapjuk meg, ami ad némi pluszt a látottaknak.
Hujber
2016.01.15
|
Ride Along 2
amerikai akcióvígjáték, 101 perc, 2016
Ben már nagyban készül az esküvőjére, de előtte James-szel el kell utaznia Miamiba, hogy együtt behozzanak egy drogdealert.
Rendező:

Tim Story

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2016. január 21.
(7 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.