3D vetítések

Apja lánya

olvasói
(0)
Az amerikai függetlenfilm nagyjai sorban adják be derekukat a fősodor együgyű bájának: a Coen testvérek legutóbbi stúdiószagú krimi-vígjátékai (Kegyetlen bánásmód, Betörő az albérlőm) és Woody Allen halovány önremixe (Csak az a szex) után a legendásan laza Kevin Smith is elkészítette kötelező műfaji gyakorlatát.
A Shop-stop, a Képtelen képregény és a Jay és Néma Bob visszavág író-rendezője ezúttal szakít a tőle megszokott képregényes mellékszállal, hanyagolja a piti dílerek perverz eszmefuttatásait, a nemi identitás kutatására sem veszteget sok filmkockát, inkább hagyja, hogy a sztárok és a forgatókönyv-generáló szoftver összjátéka vigye el a balhét. 
 
Történetünk hőse, Ollie Trinke (Ben Affleck) sikeres New York-i PR-patkány, akinek munkájánál egyedül felesége, a latinosan bájos Gertrude (Jennifer Lopez) szerelme fontosabb egészen addig, amíg az asszonyka bele nem hal kislányuk születésébe. A faros popdíva ellenségeinek bizonyára felejthetetlen szórakozást nyújt majd J-Lo mímelt haláltusája, Ollie lábai alól azonban kicsúszik a talaj, és egy szakmai baklövés után visszaköltözik apjához New Jersey-be. 
 
A csendes kertvárosi hangulatban sorsfordító cselekmény híján hősünk egykori önmagát keresi-kutatja - 10-15 percenként kisebb tanulságokkal ajándékozva meg a közönséget -, valamint Gertie névre keresztelt kislányát nevelgeti, aki a Moncsicsi korszak Ullmann Mónikájára emlékeztető cukiság-teljesítményével lényegében megmenti a filmet. A videotékás kiscsaj (Liv Tyler) személyében természetesen az új szerelem is színre lép, az alkoholista nagypapa kezében már nem remeg a cumisüveg, Kevin Smith pedig jókora lendülettel csatangol a szép, kerek és tanulságos történet aknamezején.
csmozi
2004.09.16
|
Jersey Girl
amerikai romantikus vígjáték, 102 perc, 2004
A Shop-stop rendezőjének szellemileg erodált, emocionálisan feltuningolt filmjében Ben Affleck és Liv Tyler együtt nevelik a néhai Jennifer Lopez gyönyörű gyermekét.
Rendező:

Kevin Smith

Színész:

Ben Affleck
(Ollie Trinke)

Jennifer Lopez
(Gertrude Steiney)

Liv Tyler
(Maya)

Jason Biggs
(Arthur Brickman)

Raquel Castro
(Gertie Trinke)

George Carlin
(Bart Trinke)

Stephen Root
(Greenie)

Mike Starr
(Block)

Will Smith
(önmaga)

Forgalmazza: SPI

3D vetítések


LinkekFilm premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
P
18
Szo
19
18:10
Starsky és Hutch
amerikai vígjáték, 2004
18:15
Vadon
amerikai film, 2018
18:15
Hazugságok világhálója
amerikai thriller, 2018
18:25
Mindhalálig zene
amerikai musical, 1979
18:25
Everest
amerikai-izlandi-angol filmdráma, 2015
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.