Szoba kilátással

est.hu:
8/10
|
olvasói
9/10 (3)
Bár elveimmel maximálisan ellenkezik, hogy olyan romantikus drámákat ajánljak, melyek akár öt percre is igénybe vették egy századforduló viseletében jártas jelmeztervező szaktudását, ezúttal mégis kénytelen vagyok kivételt tenni. Elvégre itten egy klasszikusról van szó, vagy mifene.
A fiatal arisztokrata lány, Lucy Honeychurch, az első külföldi útját tervezi. Firenze mellett dönt, gardedámja idősebb unokatestvére Charlotte lesz. Egy exkluzív hotelben szállnak meg, ahol egy félreértés folytán megismerkednek a karizmatikus, George-dzsal, egy nyugdíjas újságíró fiával. A két fiatal első látásra egymásba szeret, ám Charlotte felismerve a kibontakozó érzelmeket gyorsan visszaviszi a lányt Angliába. Hazatérve Lucy szembesül sorsával: hozzá kell mennie a gazdag Cecil Vyse-hoz. Hamarosan azonban kiderül, hogy új szomszédjuk nem más, mint George apja, akit fia gyakran meglátogat. Mint az borítékolható, a hír következtében a kishölgy szempillantás alatt heveny érzelmi viharba kerül.
kirsch
2009.08.07
|
A Room with a View
angol romantikus filmdráma, 117 perc, 1985
Kosztümös románc a XX. század elejéről, mely angol hölgyek velencei szállodai szobájának rossz fekvéséből kifolyólag bontakozik ki.
Rendező:

James IvoryFilmek a TV-ben
H
30
K
1
Sze
2
Cs
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
1
Sze
2
Cs
3
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.