Mobil

olvasói
(0)
Újlipótvárosi high-tech nyugdíjasokat megszégyenítő panoráma-napszemüveget viselő, könnyű, testhez simuló őszi ruhába öltözött negyvenes anyuka kíséri kisfiát az iskolabusz megállójába. Frizuráján táncot lejtenek a melír-csíkok, csípője leng csábosan, mint érett gyümölcs duzzad a vádlija - de ma se neki, sem a nézőnek nincsen mázlija.
Kim Basinger a Marslakó a mostohám óta nem nézett ki ilyen jól, ám ez a film az ex-bálvány elfeledett testrészeinek újrafelfedezése helyett sajnos más utat választ: a Baywatch című életmentő-unaloműző tévésorozat filmnyelvi eszközeivel meséli el egy túszul ejtett család megmenekülésének történetét - szoknyahúzogatás helyett így aztán meg kell elégednünk a színésznő kisírt szemeinek látványával. 
 
Amikor Jessica Martin (Basinger) hazaér a buszmegállóból, fegyveresek rontanak házába, házvezetőnőjét lelövik, őt pedig egy idegen padláson hozzákötözik egy fagerendához. Jessica nem ért semmit, megérzései azonban nagyon rosszak, kész szerencse hát, hogy az emberrablók által széttört készülék megbuherálásával - minthogy nincsen közönség, és felezni sem lehet - sikerül telefonos segítséget kérnie egy ismeretlentől. A bibi csak annyi, hogy a vonal túlsó végén egy önző, piperkőc, nőcsábász beach boy (Chris Evans - Már megint egy dilis amcsi film) jelentkezik, aki eleinte tréfának véli az asszony segélykérését, kezdő akcióhős lévén azonban hamar észbe kap, és saját életét kockáztatva küzd a „Hókuszpók” veszélyességi fokú, azaz végtelenül gonosz túszejtők ellen. 
 
A fülke forgatókönyvírójának ötlete alapján készült Mobil újabb telefonalapú, kalóriamentes hollywoodi akció-thriller, melyben a rendező (David R. Ellis - Végső állomás 2.) kaszkadőrszakértői múltjának köszönhetően a hangsúly nem a jellemfejlődésen és a dramaturgiai csavarokon, hanem a csattanós autósüldőzéseken van. Hiába a tetterő, ha nincsen térerő.
csmozi
2004.11.11
|
Cellular
amerikai-német thriller, 94 perc, 2004
Hívásvárakoztatásos amerikai akcióthriller a túszul ejtett Kim Basinger főszereplésével, akinek egyetlen reménye egy mobiltelefonos suhanc segítsége. A térerő legyőzi a túlerőt.
Rendező:

David R. Ellis

Színész:

Kim Basinger
(Jessica Martin)

Chris Evans
(Ryan)

William H. Macy
(Bob Mooney)

Jessica Biel
(Chloe)

Richard Burgi
(Craig Martin)

Valerie Cruz
(Dana Bayback)

Eric Christian Olsen
(Chad)

Jason Statham
(Ethan)

Brendan Kelly
(Mad Dog)

Forgalmazza: InterCom

Műsoron a TV-ben

VIASAT3
 2019.08.25., vasárnap, 02:05
VIASAT6
 2019.09.01., vasárnap, 21:00

LinkekFilm premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Az ország egyik legismertebb MC-je bandájával és saját szerzeményeivel érkezik a Hajóra.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
18:15
A kis boszorkány
német fantáziafilm, 2018
18:15
Kitervelt románc
amerikai romantikus vígjáték, 2016
18:40
Kong: Koponya-sziget
amerikai akciófilm, 2017
18:40
Floridai álom
amerikai film, 2017
18:40
Páros mellékhatás
amerikai vígjáték, 2009 (ism.)
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.