3D vetítések

Mobil

olvasói
(0)
Újlipótvárosi high-tech nyugdíjasokat megszégyenítő panoráma-napszemüveget viselő, könnyű, testhez simuló őszi ruhába öltözött negyvenes anyuka kíséri kisfiát az iskolabusz megállójába. Frizuráján táncot lejtenek a melír-csíkok, csípője leng csábosan, mint érett gyümölcs duzzad a vádlija - de ma se neki, sem a nézőnek nincsen mázlija.
Kim Basinger a Marslakó a mostohám óta nem nézett ki ilyen jól, ám ez a film az ex-bálvány elfeledett testrészeinek újrafelfedezése helyett sajnos más utat választ: a Baywatch című életmentő-unaloműző tévésorozat filmnyelvi eszközeivel meséli el egy túszul ejtett család megmenekülésének történetét - szoknyahúzogatás helyett így aztán meg kell elégednünk a színésznő kisírt szemeinek látványával. 
 
Amikor Jessica Martin (Basinger) hazaér a buszmegállóból, fegyveresek rontanak házába, házvezetőnőjét lelövik, őt pedig egy idegen padláson hozzákötözik egy fagerendához. Jessica nem ért semmit, megérzései azonban nagyon rosszak, kész szerencse hát, hogy az emberrablók által széttört készülék megbuherálásával - minthogy nincsen közönség, és felezni sem lehet - sikerül telefonos segítséget kérnie egy ismeretlentől. A bibi csak annyi, hogy a vonal túlsó végén egy önző, piperkőc, nőcsábász beach boy (Chris Evans - Már megint egy dilis amcsi film) jelentkezik, aki eleinte tréfának véli az asszony segélykérését, kezdő akcióhős lévén azonban hamar észbe kap, és saját életét kockáztatva küzd a „Hókuszpók” veszélyességi fokú, azaz végtelenül gonosz túszejtők ellen. 
 
A fülke forgatókönyvírójának ötlete alapján készült Mobil újabb telefonalapú, kalóriamentes hollywoodi akció-thriller, melyben a rendező (David R. Ellis - Végső állomás 2.) kaszkadőrszakértői múltjának köszönhetően a hangsúly nem a jellemfejlődésen és a dramaturgiai csavarokon, hanem a csattanós autósüldőzéseken van. Hiába a tetterő, ha nincsen térerő.
csmozi
2004.11.11
|
Cellular
amerikai-német thriller, 94 perc, 2004
Hívásvárakoztatásos amerikai akcióthriller a túszul ejtett Kim Basinger főszereplésével, akinek egyetlen reménye egy mobiltelefonos suhanc segítsége. A térerő legyőzi a túlerőt.
Rendező:

David R. Ellis

Színész:

Kim Basinger
(Jessica Martin)

Chris Evans
(Ryan)

William H. Macy
(Bob Mooney)

Jessica Biel
(Chloe)

Richard Burgi
(Craig Martin)

Valerie Cruz
(Dana Bayback)

Eric Christian Olsen
(Chad)

Jason Statham
(Ethan)

Brendan Kelly
(Mad Dog)

Forgalmazza: InterCom

3D vetítések


LinkekFilm premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
P
18
18:10
Ne lőj!
belga film, 2018
18:10
Olasz szerelem
német romantikus film, 2008
18:15
Fogtündér kisegér
argentín-spanyol mesefilm, 2006
18:20
Apróláb
amerikai animációs film, 2018
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.