Intim részek

olvasói
7/10 (9)
A film egy önéletrajzi könyvet dolgoz fel; Howard Stern, az amerikai „ámokfutó” rádiós showman saját életéről írt könyvet, amit aztán teljes egészében felhasználtak a forgatókönyvhöz.
Stern a rádiózás etalonjának számít az egész világon, de legalábbis Amerikában biztosan. A rádiós elsősorban botrányairól híres vagy inkább hírhedt – többek között ennek is köszönheti karrierjét. Mindent kimond, mindent megtesz, mindent szóvá tesz, ami eszébe jut. Számára nem létezik tabu, és ez az amerikai közönség legnagyobb megelégedésére szolgál.  
 
Családi és szerelmi életéről éppolyan részletességgel számol be, mint arról, hogy mit evett, vagy milyet kakilt aznap. A sokszor meghökkentő és polgárpukkasztó viselkedést produkáló rádiós ezzel a stílussal teljesen új dolgot teremtett, amely mára saját védjegye lett.  
 
A főszerepet pedig ki más tudná olyan élethűen eljátszani, mint maga Howard Stern... A filmben a rádiós mellett számos elismert amerikai lemezlovas is szerepet kapott, mindenki magát alakítja. 
bj
2005.06.27
|
Private Parts
amerikai vígjáték, 109 perc, 1997
A híres rádiósztár élettörténete a college-beli nehéz kezdetektől a tizennyolcmillió hallgatóig. Botrányos önéletrajz: pucér hátsókból lesznek az elsők.
Rendező:

Betty Thomas

Színész:

Howard Stern
(önmaga)

Robin Quivers
(önmaga)

Mary McCormack
(Alison Stern)

Fred Norris
(önmaga)

Paul Giamatti
(Kenny)

Jackie Martling
(önmaga)

Carol Alt
(Gloria)

Richard Portnow
(Ben Stern)

Kelly Bishop
(Ray Stern)

(13 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.