3D vetítések

A titkok kulcsa

olvasói
7/10 (10)
Ki az ördög akarná ezt az édes lányt, Kate Hudsont bántani? Még ha csak filmben is? Sokat elárul a világ jelenlegi állapotáról, hogy bizony mégis vannak, akik tennének ilyet, méghozzá mindenféle sötét mágiával, csirkelábbal, téglaporral és egyéb csúfságokkal!


Bezony, megint woodoozik valaki, merthogy a Mississippi deltavidékén járunk, a jazz és a szintén Afrikából honosított fekete mágia otthonában, valahol New Orleans mellett. Itt vállal bentlakásos nővérkemunkát a szép és lelkiismeretes Caroline, hogy egy furcsa idős asszony szélütéses, de gyanúsan ideges tekintetű férjét ápolja egy nagy, ódon udvarházban. És az ilyen épületek mindig valami sötét titkot rejtegetnek, arról nem is beszélve, hogy mennyibe kerül rendben tartani őket. Caroline pedig egy mindent nyitó álkulccsal és egy jó adag kíváncsisággal felszerelkezve egyszerre csak azon kapja magát, hogy kényelmetlenül közel került ezekhez a sötét titkokhoz. És amikor az egykoron tragikus véget ért fekete házaspár, bizonyos Papa Justify és Mama Cecile rontó varázsai és védő amulettjei is előkerülnek, már végképp nincs visszaút.

De Kate Hudsont (Majdnem híres) tényleg nem szabad bántani! Ő a legbájosabb fiatal amerikai színésznő ma a piacon, és még tehetséges is - pedig én aztán igazán nem a szőkékre bukom! Ő és Gena Rowlands, aki sok-sok éve a nagyszerű John Cassavetes felesége, kedvenc színésze és múzsája volt, képesek voltak egy teljesen közepes forgatókönyvből egy egészen élvezhető mozit összehozni, amihez a mozgásképtelen férjet alakító John Hurt pusztán a szemével is képes hátborzongató hatékonysággal asszisztálni. Mert ilyen a woodoo! Egy fehér zoknis öregasszony is lehet olyan ijesztő, mint három őrült baltás gyilkos együtt! Aztán vigyázni azokkal a csirkecsontokkal!
Vízer
2005.08.25
|
The Skeleton Key
amerikai thriller, 104 perc, 2005
Egy kedves és kíváncsi nővérke meg a feketemágia esete, valahol lent délen, voodoo vidéken, szintén kedvesnek tűnő idős párral, no és sok csirkelábbal meg furcsa zenével. Kéz- és lábborzongást hozzá!
Rendező:

Iain Softley

Színész:

Kate Hudson
(Caroline Ellis)

Gena Rowlands
(Violet Devereaux)

John Hurt
(Ben Devereaux)

Peter Sarsgaard
(Luke Marshall)

Joy Bryant
(Jill)

Forgalmazza: UIP-Duna Film

3D vetítések


Linkek


Kapcsolódó cikkek

(7 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:35
Varázs
amerikai vígjáték, 2018
18:40
Otthon, véres otthon
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:50
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
18:50
A holnap határa
amerikai kalandfilm, 2014
18:50
Géniusz
amerikai életrajzi film, 2016
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.