Játszik még a szív

olvasói
(0)
A tinivígjátékokban (Óvszerháború, Buli az élet) és tinihorrorokban (Tudom/Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron) megismert Jennifer Love Hewittot az angol John Hay filmjében pulikutyahajzattal és az eddig megszokottnál nagyobb fenékkel láthatjuk viszont.
A texasi születésű színésznő a romantikus vígjátékban ráadásul a legszebb brit kiejtéssel játszik még a saját és mások szívével. És ha azt is eláruljuk, hogy partnerei a filmben Dougray Scott (Ripley és a maffiózók, Fekete víz), Jimi Mistry (A Kelet az Kelet) és Branka Katic (a Macska-jajból!!!), akkor már biztos, hogy senki sem bír majd a kíváncsiságával és már csak a szokatlan párosítások miatt is megnézi az opust. 
 
Az ártatlannak induló és egy ideig egy bizonyos izgalmi szint alatt maradó történet pedig bővelkedik a merészebbnél merészebb fordulatokban. Az egész egy vicces képeslappal kezdődik, amin a 'retek` körül bonyolódik egy szójáték, és amit egy férfi küld legjobb barátja feleségének. Majd - a forgatókönyvíróval együtt - hagyhatjuk a retket a fenébe, és megnézhetjük, ahogy Alice Holbrook - aki látszólag tökéletes házasságban él sikeres ügyvéd férjével - egy, a nővérével kettesben töltött görbe estén gondol egyet, és - kis nyomásra - névtelen Valentin-napi üdvözlőlapot küld urának. A vicces húzás persze hűség (vagy hűtlenség?)-teszt akar lenni, szóval nagy az izgalom, amikor Mr. Holbrook eltitkolja a dolgot neje elől. A nemek harcának megfelelően ekkor a játékot már nem lehet abbahagyni, és különös szerepcserék, kavarások és szexis huncutkodások sorát kell kivárnunk, amíg ki-ki megkapja, ami jár neki (megtalálja a neki legmegfelelőbbet vagy éppen minden(ki)t elveszít). 
 
A libidónk nem csapja majd ki a biztosítékot, és valószínűleg a röhögőgörcs veszélye sem fenyeget senkit a nézők közül, de azért a Játszik még a szív szórakoztató kis darab. Mivel ma már nem készülnek olyan gyönyörű karácsonyi filmek, mint Az élet csodaszép, ez az érzelmes, kicsit langyos romantikus film biztos befutó lehet az ünnepek alatt.
fürkész
2005.12.20
|
The Truth About Love
angol romantikus vígjáték, 100 perc, 2004
Alice Valentin-napon kíváncsiságból névtelen üdvözlőlapot küld férjének, aki szerencsétlenségére eltitkolja felesége elől az esetet. Alice harcot indít férje ellen, hogy kiderítse, szeretőt tart-e. Romantika és cselszövés angol módra.
Rendező:

John Hay

Forgalmazza: FF Film

Műsoron a TV-ben

RTL II
 2019.02.24., vasárnap, 10:05
 2019.02.24., vasárnap, 00:45

LinkekFilm premierek

Kölcsönlakás

magyar vígjáték, 98 perc, 2019

Hidegháború

angol-francia-lengyel romantikus filmdráma, 88 perc, 2018

Boldog halálnapot! 2.

amerikai horror, 100 perc, 2019

Az a nap a tengerparton

angol romantikus filmdráma, 110 perc, 2017

A Maria Callas-sztori

francia dokumentumfilm, 119 perc, 2017

Alita: A harc angyala

amerikai-argentin-kanadai sci-fi, 122 perc, 2018
Játék
Csinos lányok, színes ruhák, látványos mozdulatok, karneváli hangulat március első napjaiban a Tüskecsarnokban!
Filmek a TV-ben
22:20
Vérző olaj
amerikai filmdráma, 2007
22:20
Oszlopos Simeon
magyar tévéfilm, 1976
22:40
Desperado
amerikai-mexikói akciófilm, 1995
22:50
Zack és Miri pornót forgat
amerikai vígjáték, 2008
22:55
Columbo: Ölj meg, ölelj meg!
amerikai krimi, 1978
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.