Nyafka X

olvasói
(0)
Sajnos ez jutott nekem, amiből csak a Kudrow lányt tudom kiemelni, de azt is csak egy bizonyos szempont miatt, de nekem feleségem van. Már a címétől is rosszul vagyok, de ez van, ha égbekiáltóan szar a műsor, én meg nem stoppolom le idejében a filmeket. Azért elmesélem, mit írnak róla.
Adva van egy botrányhős rapper, Dr. S, aki a legújabb számával a kelleténél egy kicsit jobban elvetette a sulykot. Nem, nem a Pityingerről van szó. Dr. S „Puffantsd le a tanárodat” című szerzeménye miatt lázadnak fel egyaránt a szülők és a tanárok is, majd jogi lépéseket tesznek az énekes és kiadója ellen. A botrány okozta stressz még a kiadó harcedzett igazgatójának is sok: szívrohamot kap, ezért cégét a cicababaként számon tartott lánya, Marci veszi át, akinek halvány gőze sincs a zenei bizniszről, meg a női nevekről. Ja, és persze a rapperek nyelvén sem ért, viszont remélem, legalább csinos.
 
Annyit tud csak, hogy helyre kell állítani a cég hírnevét, és szerinte ennek csak egy módja van: le kell rombolni Dr. S évek fáradtságos munkájával felépített rossz hírnevét és családbarát, kedves figurává kell átnevelni őt! Én már most halálra röhögtem magam, remélem, legalább Kudrow dudáit megnézhetjük vigasztalásként! Bátor, ösztönszerű kapcsolgatást kívánok! 
 
 
háopépé
2006.11.24
|
Marci X
amerikai zenés vígjáték, 84 perc, 2003
(2 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.