Titkos ösvény
1492, Amerika felfedezésének éve, Európában a vallási gyűlölködés sötét korszaka. Spanyolországban erőszakkal kényszerítik a zsidókat a katolikus vallás felvételére. Nincs más választásuk, csak a száműzetés és a vagyonelkobzás, majd a kivégzés. Isabel (Katherine Borowitz) és Clara (Tara Fitzgerald) családjuk nyomására megtérnek, de elmenekülnek az erőszakos légkörből és meg sem állnak Velencéig. A városállam akkoriban még tündöklő tengeri hatalom volt, befogadó és toleráns más népek fiaival szemben. Isabel titkos utakat szervez menekülő zsidók számára, míg Clara beleszeret Paolo Zane (John Turturro) velencei nemesúrba. Isabel figyelmeztetése alapján el kellene hagyniuk Velencét, szerinte Isztambul az egyedüli biztonságos város számukra. Clara nem akarja elhagyni szerelmét, ahogy lánya, Victoria (Hannah Taylor-Gordon) sem Velencét. A családi és közösségi széthullás átka, ami édesapjuk halálához vezetett, immár őket is nyíltan fenyegeti.

Secret passage
angol filmdráma, 90 perc, 2004
Rendező:

Ademir Kenovic

Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Filmek a TV-ben
21:15
A tiltott nő
német-osztrák dráma, 2013
21:35
Sacra Corona
magyar történelmi film, 2001
21:45
Három óriásplakát Ebbing határában
amerikai-angol filmdráma, 2017
21:55
Kegyetlen vakáció
amerikai kalandfilm, 2013
22:30
Machete
amerikai akciófilm, 2010
Ma este kilenckor Magyar Rhapsody Project a Mesterségek Ünnepén. A Bársony Bálint Sextett a magyar klasszikusokat modernizálja. . . . @mestersegekunnepe #magyarrhapsodyproject #barsonybalintsextett #klasszikusokjazzben #liszt #erkel #kodaly #bartok
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.