A főnököm lánya

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (17)
Na jó, nem mondjuk azt, hogy kérem szépen, ez itt a legjobb film a héten, de egy kis szórakozás mindenképpen elkel a dolgos munkanapok során, mert mutassanak nekem valakit, aki a Tarkovszkij-életműből töltődik fel!
Vagyis néha elég egy jó nagy rakás geg, pár kínos szituáció és néhány csinos hollywoodi színész, például Ashton Kutcher, Tara Reid, és biztos, ami biztos, a formás Carmen Electra, hogy némi testiség is legyen, illetve néhány régi motoros, mint Terence Stamp meg Michael Madsen, és innen már nehéz elrontani. De miről is van szó? Minden vígjátékhoz kell egy balek, ez pedig Tom Stansfield, a hivatali rabszolga, aki már régóta álmodozik az előléptetésről és főnöke gyönyörű lányáról, Lisáról. Így, amikor a lány ráveszi, menjen át hozzájuk vigyázni a baglyára, és úgy általában a lakásra, a fiú azt hiszi, hogy itt a várva várt alkalom a közeledésre - Lisa pedig azt hiszi, hogy a srác meleg.
 
Csakhogy az este egészen másképpen alakul, mint ahogyan azt hősünk elképzelte, elsősorban azért, mert szadista főnöke kínosan ügyel otthona épségére és tisztaságára. Ballépés ballépést követ, s ráadásul a bekokózott bagoly, a drogdílerek elől menekülő, furcsán viselkedő báty, a helyi nehézfiú és a frissen kirúgott titkárnő, illetve annak haverjai felbukkanása sem könnyíti meg a helyzetet. Mivel a filmet a Csupasz pisztoly és a Top Secret, illetve az Airplane széria alkotói jegyzik, nagyjából tippelni lehet arra, milyen tiszteletlen, valószínűtlen és bizarr poénokra számíthatunk, nagyjából az Apádra ütök vonalvezetése helyett, az pedig külön öröm, hogy Ben Stiller helyett itt Ashton Kutcher a szenvedő fél, hiszen átverős szivatóműsorával bőven kiérdemelte sorsát.
 
Forrás: Est.Tv Magazin
háopépé
2007.01.26
|
My Boss's Daughter
amerikai romantikus vígjáték, 86 perc, 2003
Rendező:

David Zucker

Színész:

Ashton Kutcher
(Tom Stansfield)

Tara Reid
(Lisa Taylor)

Jeffrey Tambor
(Ken)

Michael Madsen
(T.J.)

Terence Stamp
(Jack Taylor)

Jon Abrahams
(Paul)

Carmen Electra
(Tina)

Molly Shannon
(Audrey Bennett)

David Koechner
(Speed)

(7 kép)


Filmek a TV-ben
23:25
Súlyos színek
brazil fim, 2018
23:25
A nyolcadik utas: a Halál
angol-amerikai sci-fi horror, 1979
23:30
Egy szőkénél jobb a kettő
amerikai-kanadai vígjáték, 2007
23:50
Mátrix
amerikai sci-fi, 1999
23:55
Papírvárosok
amerikai romantikus film, 2015
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
23:17
Pat, a kutya
2017, I. évad, 11. rész: Szigorú őrizet
23:20
Ninjago: Az elemek viadala
2011, VII. évad, 68. rész: Tisztogatók
23:23
Pat, a kutya
2017, I. évad, 12. rész: Pánik a szalonban
23:24
Thomas, a gőzmozdony
IX. évad, 19. rész
23:30
Mr. Peabody és Sherman show
I. évad, 17. rész: Rekordok és lemezek
Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.