Gagyi lovag

olvasói
7/10 (30)
Ha valaki valamilyen beteges ötlettől vezérelve úgy dönt, megvásárolja a Gagyi lovagot, (majdnem Gagyi mamit írtam) DVD-n, még véletlenül se ezen a címen keresse a boltokban.
Az eredeti magyar címe Fekete lovag volt, de az RTL-en valamiért Gagyi lovagra változtatták. Sejtelmem sincs, miért. Azt garantálom, hogy senkinek sem fog begörcsölni a rekeszizma a film nézése közben. Martin Lawrence a Gagyi mami (khm) I-II sztárja ezúttal egy a munkájáért nem túlságosan lelkesedő gagyi, középkort idéző vidámparkban dolgozó férfit alakít.  
 
A közelükben egy hasonló tematikájú park épül, amely profibb felszereltségével komoly konkurenciája lehet Jamalék (M.L.) parkjának. Jamal fontolgatja, hogy átigazol az új parkhoz, ám mielőtt ezt megtehetné, baleset éri. A vizesárok tisztogatása közben észrevesz egy medált, és amikor utánanyúl, nem csak az árokba, de egy időalagútba is beleesik. A XIV.sz.-i Angliában tér magához, közel a királyi várhoz. A túlélés érdekében követnek adja ki magát, és felveszi a Skywalker nevet. Nekem a filmben két dolog tetszett; az egyik "Skywalker" pólója, amin egy óriási 23-as volt (kedvenc számom a 23), a másik a középkori angliai várban lengedező magyar zászló. Gratulálok a kellékesnek. 
fujisan
2006.03.02
|
Black Knight
amerikai vígjáték, 95 perc, 2001
Rendező:

Gil Junger

Színész:

Martin Lawrence
(Jamal Walker)

Marsha Thomason
(Victoria)

Tom Wilkinson
(Sir Knolte of Marlborough)

Vincent Regan
(Percival)

Daryl Mitchell
(Steve)

Kevin Conway
(Leo király)

Erik Jensen
(Derek)

(10 kép)


Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.