Oroszlánbarlang

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
A film Budapesten készült, ami már magában egy említésre méltó eset, ám ezúttal nem csupán egy egzotikus európai város, hanem a magyar és orosz alvilág egyik központjaként válik ismertté. Akárcsak a valóságban.
A filmben szerepet vállalt több magyar színész is: Szabó „Felhízott” Győző, Varga „Ismeretlen” János, Gyabronka „MókaMiki” József, Papadimitriu „Ejjmiakőajurtában” Athina, s láthatjuk Görög „Falfehér” Zitát is, aki az orosz maffiózók szeretőjének becses szerepében tetszeleg. Sok pénzért biztosan nem válogatós. Mike Varga (Stephen Dorff), a magyar származású FBI-ügynök Budapestre jön, de nem látogatóba, hanem hogy beépüljön az itteni orosz maffiacsaládba, és elkapja a főnököt. Darius (Bob Hoskins), aki egy keresztapa, ugyanis éppen errefelé tevékenykedik.
 
Ő és emberei azonban meglehetősen kemény ellenfélnek bizonyulnak. Nem tudom, az FBI-ügynök mire számított, az biztos viszont, hogy Mike körül egyre jobban szorul a hurok, olyannyira, hogy végül a lebukás veszélye miatt kis híján feladja. Remélem, ekkor lépnek közbe madzsar barátaink (ha lesznek ilyenek), és dodó reményében segítenek a külhonba szakadt hazánkfiának a gaz, itt maradt elnyomókkal szemben. Pfff. Biztosan állat lesz! 
 
háopépé
2006.11.21
|
Den of Lions
amerikai-magyar thriller, 100 perc, 2003
Rendező:

James BruceIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.