Szeretném, ha szeretnél

olvasói
7/10 (14)
Az elszabadult szemeteskonténer összehozza a lányt és a fiút. Minden rendben lenne, de jön a bonyodalom...Itt a legfrissebb romantikus vígjáték, és a tapasztalt (férfi) mozilátogató már ingatja is a fejét: Biztos megint arról van szó, hogy a zselétől csöpögő hajú ifjú sztár kisebb-nagyobb (többnyire mesterséges) bonyodalmak után megszerzi a rendesen kisminkelt bombanőt, hogy aztán a boldog pár hosszú, szenvedélyes csókkal búcsúzzon a közönségtől a vége főcím előtt. Most viszont nem kell megijedni: a Szeretném, ha szeretnél ugyan nem nélkülöz bizonyos műfaji jellegzetességeket, de azért a kifejezetten mulatságos és szórakoztató művek közé sorolható.
 
Mary (Jennifer Lopez, Mint a kámfor, A sejt), filmünk főszereplője külsejét és belső értékeit tekintve győnyőrű és okos, magánéletére nézve magányos - foglalkozása pediglen esküvőszervező.Bár egy ideig úgy néz ki, hogy már nem sokáig - lévén egy elszabadult és gátlástalan szemeteskonténer akarja a fiatal hölgyet agyontaposni. Még jó, hogy a sármos és egyáltalán nem rosszarcú gyerekdoki, Steve (Matthew McConaughey, A Newton fiúk, U-571) megmenti a végzetes találkozástól. Hamarost szerelmi vonzódás alakul ki kettejük között. Azt a tényt pedig, hogy az élet habostorta Rákóczi túróssal és kapucsínóval, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy plusz örömforrásként Maryre bízzák az év legnagyobb csinnadrattával kísért esküvőjének a megszervezését. Csakhogy az élet mégsem habostorta: nemsokára a főhősnek (és a nézőnek is!) komoly meglepetésben lesz része, ami után a dolgok nem úgy fognak menni, mint addig. Hogy a Helló, Dolly!-ra hajaz-e filmünk, ki fog derülni...Teniszkedvelőknek még annyit említenék, hogy Francine erős mellékszerepében a tenisz koronázatlan királyának, Pete Samprasnak a menyasszonyát láthatjuk.

Kevin Bierstubner
2001.04.25
|
Wedding Planner
amerikai-német romantikus vígjáték, 103 perc, 2001
Rendező:

Adam Shankman

Színész:

Jennifer Lopez
(Mary Fiore)

Matthew McConaughey
(Steve Edison)

Bridgette Wilson-Sampras
(Fran Donolly)

Justin Chambers
(Massimo)

Judy Greer
(Penny)

Alex Rocco
(Salvatore)

Joanna Gleason
(Mrs. Donolly)

Kevin Pollak
(Dr. John Dojny)

Fred Willard
(Basil St. Mosely)

(7 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:35
Varázs
amerikai vígjáték, 2018
18:40
Otthon, véres otthon
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:50
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
18:50
A holnap határa
amerikai kalandfilm, 2014
18:50
Géniusz
amerikai életrajzi film, 2016
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.