Bújj, bújj, szellem!

est.hu:
5/10
|
olvasói
9/10 (2)
Hű, alig álltam meg, hogy ne az Éretlenekről írjak, de megragadom az alkalmat, és szólok, tessenek azt nézni ez előtt! Az olyan jó, hogy le is töltöttem a világhálóról!
Ez viszont szellemesebb! Ez jó volt, amolyan humoros. Mert itt bizony szó szerint is paranormális jelenség(ek)ről lesz szó. Ilyeneket észleltek ugyanis az egyik gimnáziumban, ahol már három diák halt meg különös körülmények között, és úgy, hogy nem egy ámokfutó lőtte le őket. A Simpsonékat eszünkbe juttató, Springfield nevű család viszont mindenki segítségére lehet, hiszen a rajzfilmbélihez hasonlóan ők sem átlagosak.
 
A család az FBI megbízásából két gyermekével, Sarah-val és Elijah-val beépül az iskolába, hogy kiderítse, mi áll az esetek hátterében. Kémcsaládot is ismerünk már, hála a Cortezeknek, ám most inkább hagyományos nyomozati módszerekre lesz szükség. A család által felderítendő kérdés ugyanis az, hogy egy új, eddig ismeretlen szintetikus drog szedi-e áldozatait, vagy valóban egy hajdani tanuló szelleme kísért a falak közt, aki bosszúra éhesen vadászik jelenlegi diáktársaira? Fogós kérdés, alig várom a választ! 
 
háopépé
2007.08.16
|
Hangman's Curse
amerikai horror, 106 perc, 2003
Rendező:

Rafal ZielinskiFilmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
P
9
Szo
10
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
P
9
Szo
10
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.