Hajsza a metróban

est.hu:
6/10
|
olvasói
10/10 (1)
A londoni metró sohasem volt és valószínűleg sohasem lesz kellemes hely, és most nem a tavaly júliusi robbantás sorozatra, nem az Elephant & Castle (Bakerloo vonal) megállónál kísértő hölgyre, sőt nem is a Hajsza a metróban gyilkosára gondolok, hanem a rendszeres műszaki hibákból adódó kellemetlenségekre.
Néha, főleg Karácsony környékén az Oxford Street-i megállóba le sem lehet jutni, de olyankor legalább nem idegeskedik az ember, hogy miért áll a szerelvény tíz percig az alagútban. (Egy-egy lágyabb szívű vezető bemondja a leállás okát, de a többség hagyja kétségek között vergődni az utasokat.) 
 
A Hajsza a metróban főhősnője Kate (Franka Potente; Betépve, A lé meg a Lola) valószínűleg jobban örült volna, ha le sem jut a "csőbe" (így hívják a londoniak a vacak metrójukat). Szerencsétlenségére lejutott, és annyira jól érezte magát, hogy a kellemes (hogy úgy mondjam, döglesztő) melegben el is szunnyadt. Persze ebben némi szerepe volt az esti buliban elfogyasztott alkoholnak is. Mikor felébred, rájön, hogy már az utolsó metró is elment, mi több, az állomás kapuit is bezárták, ráadásul a vele erőszakoskodni próbáló alkalmazottat megöli valami, és ezért frissen szerzett hajléktalan ismerőseivel kénytelen az alagútba menekülni... 
 
 

 
 
 

 
fujisan
2006.11.02
|
Creep
angol-német horror, 85 perc, 2004
(6 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.