Egy veszedelmes fickó

olvasói
(0)
A teljesen ismeretlen szereplők igen érdekfeszítő tartalmat lepleznek. Nick Brodynak (Bryan Genesse, jóképű tinisztárként emlékszem még rá) mindene megvan, amiről csak egy férfi álmodhat: jó állása, szerető felesége és egy aranyos kisfia, meg gondolom, sok füve.
Különben nincs meg mindene. E sok szép mellé azonban adtak egy bökkenőt is: amnéziát. Tán ezért hiszi azt, hogy mindene megvan! Aztán meg nem emlékszik! De nem emlékszik arra sem, hogyan ismerte meg a feleségét és arra sem, mikor született a fia. Én biztosan kapnék minden nap egy sallert az asszonytól, azt meg is gyógyulnék hamar! Viszont őt meg éjszakánként vad rémálmok gyötrik.
 
Öt éve állítólag lezuhant a helikoptere, amellyel életeket próbált menteni New Yorkban. De rendes! És ő szenved! Egy váratlan találkozás azonban különös hatással lesz rá: úgy tűnik, bizonyos embereknek az útjában van, és lassan arra is rá kell döbbennie, hogy ő maga is egy veszedelmes ember hírében áll.
 
Innentől csihi-puhis lesz, remélem, és az emlékezet világossága fog beragyogni Nick Brody ablakán végül, hogy tényleg mindene meglegyen! 
 
 
háopépé
2006.06.02
|
Traitor's Heart
amerikai akciófilm, 91 perc, 1999
Rendező:

Danny LernerIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.