Néma rettegés

olvasói
(0)
Maradtam a kaptafámnál, egy leginkább hulladék-mozinak tűnő „alkotásnál”, ugyanis megakadt a szemem Stacey Keach-en, aki nagy kedvencem, ezért döntöttem. Én iszom.
Különben én is teljesen magam alatt leszek, mint Kerry Johnson az otthon elszenvedett megpróbáltatásoktól. Én rá is gyújtok, míg ő, - tanára javaslatára - egy osztálykiránduláson vesz inkább részt, ám a nevelő célzatú túrázás még az otthoni rémálmokon is túltesz! Kerryék szemtől szembe találják magukat az ismeretlen erő sötét oldalával, egy valami olyan vérszomjas és félelmetes gonosszal, melytől senki és semmi nem védheti meg őket! Bizony!
 
Még a kísérőtanár elektronikus gizmói (nem én találtam ki, rámragadt az ajánlóból, gondolom, kütyüt jelent) sem, sőt még a seriff sem! Erről a borzalmasan gonoszról csak annyit árulnak el, hogy, idézem: „láthatatlan jelenlét”, ami vadászik a jelenlévőkre. Na, aztán itt szükség van a bátorságra! Meg aki nézi, annak is.
háopépé
2007.03.09
|
Fear Runs Silent
amerikai thriller, 90 perc, 1999
Rendező:

Serge Rodnunsky

Színész:

Stacy Keach
(Mr. Hill)

Dan Lauria
(terapeuta)

Suzanne Davis
(Kerry)

Billy Dee Williams
(Hammond seriff)

James O'Shea
(John)

Cerina Vincent
(June)Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.